Avoin työpaikka: Varainhankinnan osaaja

Uutiset

Suomen Mielenterveysseura tekee työtä mielenterveyden edistämiseksi ja ongelmien ehkäisemiseksi. Seura koordinoi valtakunnallisen kriisikeskusverkoston toimintaa sekä edistää lasten, nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia.

Suomen Mielenterveysseura hakee nyt vakituiseen työsuhteeseen

varainhankinnan osaajaa

vastaamaan hyvin käynnistyneestä ja kehittyvästä Mielinauha-keräyksestä sekä seuran muista varainhankinnan kampanjoista ja yrityskumppanuuksista. Tehtävän nimike tarkentuu rekrytointiprosessin aikana.

Varainhankinnan ammattilaisena sinulla on näyttöä onnistuneista varainhankintakampanjoista sekä yritys- ja mediayhteistyöstä. Langat pysyvät käsissäsi isommissa ja pienemmissä projekteissa. Olet erinomainen verkostoituja, yhteistyöntekijä ja luova markkinointiviestijä. Haluat omalla panoksellasi olla edistämässä suomalaisten hyvinvointia ja kriisiavun saantia.

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen työn arvostetussa, innostuneessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Tehtävä sijoittuu seuran viestintäyksikköön.

Mielenterveysseuran toimisto sijaitsee Länsi-Pasilassa Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien ääressä. Tehtävä täytetään 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.5.2019 mennessä osoitteeseen viestinta@mielenterveysseura.fi.

Lisätietoa: 2.5., 8.5. ja 15.5.2019 klo 8-10 toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi, puh. 0400 508 234.

Tutustu myös: Mieli.fi, mielinauha.fi sekä mielenterveysseura.fi/lahjoita

Takaisin