Avoin työpaikka: varainhankinnan päällikkö

Uutiset

MIELI Suomen Mielenterveys ry on asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka tekee työtä mielenterveyden edistämiseksi ja ongelmien ehkäisemiseksi. MIELI ry koordinoi valtakunnallisen kriisikeskusverkoston toimintaa sekä edistää lasten, nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia.

Haemme osaavaan tiimiimme varainhankinnan päällikköä

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.10.2023 saakka

vetämään MIELI ry:n varainhankinnan tiimiä ja vastaamaan varainhankinnan kokonaisuudesta. Tehtävässäsi rakennat MIELI ry:n hyvin käynnistynyttä varainhankintaa yhdessä osaavien tiimiläisten kanssa ja vastaat varainhankinnan strategiatyöstä. Edistät työpanoksellasi suomalaisten mielenterveyttä ja kriisiavun saantia.

Olet yrittäjähenkinen varainhankinnan ammattilainen, ja nautit niin pitkäjänteisestä strategiatyöstä kuin eri toimenpiteiden käytännön toteuttamisesta. Toimit mielelläsi pienen tiimin vetäjänä ja varainhankinnan kokonaisuuden luotsaajana. Tartut toimeen ja saat yhdessä muiden kanssa aikaan. Työssäsi on keskeistä yhteistyö eri tiimien, alihankkijoiden, lahjoittajien ja yrityskumppaneiden kanssa. Olet luotettava, arvostava ja rakentava työkaveri ja yhteistyökumppani. Hallitset laajat kokonaisuudet ja saat ihmiset innostumaan mukaan.

MIELI ry:n varainhankinnan tärkein lähitulevaisuuden kehittämiskohde on säännöllinen lahjoittaminen, joten pääset rakentamaan kuukausilahjoittamisen rekrytointitapoja.

Odotamme, että sinulla on

  • näyttöä ja osaamista tuloksellisesta varainhankinnasta
  • innostusta ja näkemystä varainhankinnan rakentamiseen ja kehittämiseen
  • soveltuva koulutus, esimerkiksi kaupallinen korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto
  • erinomainen suomen kielen taito, hyvä englannin kielen taito ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Arvostamme

  • kokemusta säännöllisen lahjoittamisen kehittämisestä
  • kokemusta yritysyhteistyöstä ja projektien vetämisestä
  • kokemusta tiimin vetämisestä.

 

Tarjoamme merkityksellisen ja itsenäisen työn arvostetussa, innostavassa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Työskentelet viestintäjohtajan alaisuudessa ja toimit osana asiantuntevaa viestinnän ja varainhankinnan tiimiä.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Länsi-Pasilassa Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Tarjoamme myös joustavat etätyön mahdollisuudet. Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 31.10.2023 saakka. Työsuhde alkaa 16.8.2021 tai sopimuksen mukaan, ja siinä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen, cv:n ja palkkatoivomuksen 18.6.2021 klo 12:00 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta

Haastattelut pidetään juhannusviikolla 21.-24.6.

Lisätietoa: viestintäjohtaja Kirsi Maunula puh. 041 543 8286 8.6. klo 10-11, 10.6. klo 9-10 ja 16.6. klo 9-10 ja varainhankinnan päällikkö Sanna Karvonen puh. 040 184 5412 8.6. klo 15-17, 10.6. klo 9-10 ja 17.6. klo 15-17.

 

Takaisin