Hae mukaan tammikuussa 2021 alkaviin vertaistukiryhmiin!

Uutiset

Järjestämme vertaistukiryhmiä mm. itsemurhan tehneiden vanhemmille, syöpää sairastavien puolisoille, yksin- ja pienyrittäjille sekä koronapandemian takia työttömäksi jääneille. Osa ryhmistä järjestetään valtakunnallisina etäryhminä. Ryhmiin osallistuminen on maksutonta.

Vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden nuorten tai nuorten aikuisten vanhemmille

Ryhmässä käsitellään äkillisen menetyksen aiheuttamia tunteita ja kokemuksia. Keskusteluissa autetaan tunnistamaan ja vahvistamaan omia selviytymiskeinoja ja voimavaroja sekä löytämään uusia näkökulmia tilanteeseen. Keskustelua ohjaavat kriisityön ammattilaiset.

Aika: Ryhmä alkaa tiistaina 19.1.2021 klo 16.30 – 18.30 ja kokoontuu viikoittain yhteensä 15 kertaa. Ryhmän päättymisen jälkeen pidetään jatkotapaaminen.

Paikka: SOS-kriisikeskus, Maistraatinportti 4 A, 4krs. Helsinki

Lisätietoja: Pirjo-Riitta Liimatainen p. 040 865 8608, pirjo-riitta.liimatainen@mieli.fi

ESITE (PDF) | HAE TÄSTÄ


Vertaistukiryhmä syöpään sairastuneiden puolisoille

Ryhmässä käsitellään läheisen sairastumisen vaikutuksia omaan elämään ja lähisuhteisiin. Ryhmässä keskustellaan omasta voinnista ja jaksamisesta sekä pyritään tunnistamaan omia voimavaroja ja vahvuuksia kriisissä selviytymiseksi. Ryhmän järjestävät yhteistyössä Etelä-Suomen Syöpäyhdistys ry ja MIELI ry.

Aika: Ryhmä alkaa tiistaina 26.1.2021 klo 15.30 – 17.30 ja kokoontuu viikoittain yhteensä 10 kertaa. Ryhmän päättymisen jälkeen pidetään yksi jatkotapaaminen.

Paikka: Ryhmä toteutetaan videovälitteisenä etäryhmänä Teams-sovelluksella. Ryhmä on tarkoitettu Etelä-Suomen alueella asuville.

Lisätietoja:
Neuvontahoitaja Kirsi Roos, p. 044 730 3303, kirsi.roos@essy.fi
Kriisityöntekijä Hannele Lehtonen, p. 040 354 8040, hannele.lehtonen@mieli.fi

ESITE (PDF) | HAE TÄSTÄ


Yksin- ja pienyrittäjien hyvinvointiryhmä keväällä 2021

Ryhmässä on mahdollisuus verkostoitua ja jakaa luottamuksellisesti yrittämiseen ja arkeen liittyviä kokemuksia, ajatuksia ja oivalluksia. Ryhmää ohjaa hyvinvoinnin- ja ryhmäohjauksen asiantuntija. ⁠

Aika: Ryhmä alkaa torstaina 7.1.2021 klo 9.30 – 11.00 ja kokoontuu viikoittain yhteensä 6 kertaa. (Huom. 4.2. ei kokoontumista).

Paikka: Ryhmä toteutetaan videovälitteisenä etäryhmänä Teams-sovelluksella. Ryhmä on valtakunnallinen. Voit osallistua miltä paikkakunnalta tahansa.

Hae mukaan viimeistään 27.11.!

Lisätietoja:
Tiina Kylväjä p. 050 353 8372, tiina.kylvaja@tukitalo.com,
Hannele Lehtonen p. 040 354 8040, hannele.lehtonen@mieli.fi

ESITE (PDF) | HAE TÄSTÄ


Vertaistukiryhmä koronapandemian vuoksi työttömäksi jääneille aikuisille 2021

Ryhmä on tarkoitettu koronapandemian vuoksi työttömäksi jääneille aikuisille, joiden työllistyminen lähitulevaisuudessa on pandemian vuoksi epätodennäköistä. Ryhmässä pääset jakamaan omia kokemuksia, ajatuksia ja tunteita muiden samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa. Keskustelun tavoitteena on lisätä omaa itsetuntemusta ja itseluottamusta ja vahvistaa omaa hyvinvointia.

Aika: Ryhmä alkaa torstaina 14.1.2021 klo 10.00 – 12.00 ja kokoontuu viikoittain yhteensä 8 kertaa. Ryhmän päättymisen jälkeen pidetään jatkotapaaminen 8.4.2021 klo 10.00 – 12.00.

Paikka: Ryhmä toteutetaan verkossa Webex-alustalla. Ryhmä on valtakunnallinen. Voit osallistua miltä paikkakunnalta tahansa.

Hae mukaan viimeistään 15.12.!

Lisätietoja: Sini Hanski, p. 040 173 2040, sini.hanski@mieli.fi

ESITE (PDF) | HAE TÄSTÄ


Kumppanina loukattu -vertaistukiryhmä seksuaalisen väkivallan uhrien kumppaneille

Kumppanina loukattu -verkkoryhmä on tarkoitettu sinulle, jos olet parisuhteessa ja kumppanisi on kokenut seksuaalista väkivaltaa. Ryhmässä saat vertaistukea ja keinoja parisuhteen hyvinvoinnin tukemiseksi. Keskustelua ohjaavat Turun kriisikeskuksen psykologit.

Aika: Ryhmä kokoontuu perjantaisin 18.1.-19.2.2021 klo 16.00 – 17.00 suljetussa ryhmächatissa. Lisäksi ryhmä sisältää suljetun keskustelupalstan, jossa keskustellaan ohjaajien alustamista teemoista.

Paikka: Verkkokriisikeskus Tukinet. Ryhmä on valtakunnallinen. Voit osallistua miltä paikkakunnalta tahansa. Ryhmään osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä Tukinetin käyttäjäksi. Käyttäjätunnuksen voi tehdä nimimerkillä.

Hae mukaan viimeistään 21.12.!

ESITE (PDF) | HAE TÄSTÄ  (Ryhmään ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymisen Tukinetin käyttäjäksi)

Jos haluat keskustella aiheesta kahdenkeskisesti kriisityöntekijän kanssa, voit lähettää viestin Tukinetissä ”Aloita henkilökohtainen tukisuhde” toiminnolla: tukinet.net/teemat/mielitietty-tukea-parisuhteen-kriiseissa/ tai sähköpostitse osoitteeseen elina.haasjoki@turunkriisikeskus.fi

 

Lue lisää

Takaisin