Mind-Body Bridging (3 pv), Vaihe 1, Helsinki syksy 2019 - kevät 2020


Mieli-keho -yhteyttä vahvistava MBB-menetelmä tarjoaa välineitä tiedostaa omia ajatuksia silloin, kun niiden ylivalta aiheuttaa kielteisiä tunnekokemuksia ja kehollisia stressireaktioita. Mind-Body Bridging (MBB) on näyttöön perustuva, nopea ja tehokas terapeuttinen menetelmä, joka on kehitetty psykiatrien, lääkäreiden, psykologien ja tutkijoiden välisenä yhteistyönä.

MBB:tä voidaan turvallisesti käyttää oman hyvinvoinnin vahvistamiseen itsehoito- ja stressinpurkumenetelmänä. Se auttaa muun muassa käsittelemään kielteisiä ajatuksia, hiljentämään ahdistuneisuutta aiheuttavia vaatimuksia ja päästämään irti ongelmallisista tunteista. Stressinlievitys- ja voimaantumisharjoitusten avulla yliaktiivinen mieli saadaan rauhoittumaan, yhteys omiin voimavaroihin palautumaan ja toimintakyky säilymään hyvänä stressaavissakin tilanteissa. Menetelmän harjoituksia voidaan hyödyntää arjessa ilman, että siihen tarvitsee varata erillistä vetäytymisaikaa tai -paikkaa.

Koulutus on suunnattu kaikille stressinhallinnan ja hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneille. Sitä voidaan hyödyntää myös ammattikäytössä jatkokoulutuksen jälkeen. Jatkokoulutukseen osallistumisen edellytyksenä on sosiaali- tai terveysalan peruskoulutus.

Aika
syksy 2019 - kevät 2020

Paikka
Mieli Suomen Mielenterveys ry,  Mieli-koulutustila
Maistraatinportti 4 A, 2. krs., 00250 Helsinki

Koulutuskieli
Suomi

Lisätietoa Mind-Body Bridging -menetelmästä löytyy Suomen MBB-yhdistyksen sivuilta tästä


Sijainti: 
Mieli Suomen Mielenterveys ry, Mieli koulutustila, Maistraatinportti 4 A, 2. krs., 00240 Helsinki
Kohderyhmä: 
Kaikki omasta mielen hyvinvoinnista kiinnostuneet
Järjestäjä: 
Mieli Suomen Mielenterveys ry, Koulutuskeskus


Yhteystiedot

Marjukka Laukkanen
Koulutustoimintojen vastaava, psykoterapeutti VET
Koulutus ja kehittäminen

+358 40 352 4838Maistraatinportti 4 A, 7. krs, 00240 Helsinki