Joululahjoitus

Moni lapsi, nuori, aikuinen ja vanhus tarvitsee apua mielen ongelmiin tälläkin hetkellä. Kenen tahansa mieli voi uupua ja särkyä.

Myös joulun aikaan liittyy monen mieltä kuormittavia suorituspaineita ja yksinäisyyttä. Sinä voit auttaa.

Tee joululahjoitus mielenterveyden hyväksi!

Valitse tänä jouluna lahjoituskohteeksi MIELI Suomen Mielenterveys ry:n tärkeä työ mielenterveyden hyväksi. Lahjoituksesi avulla edistämme lasten, nuorten aikuisten ja ikäihmisten mielenterveyttä sekä tuemme vaikeissa elämäntilanteissa eläviä.

Joulun yrityslahjoitukset

Yritykset saavat käyttöönsä sähköisen joulutervehdyksen (su, ru ja eng), kun yrityslahjoitus on yli 250 euroa. Yli 2500 euroa lahjoittaneiden yritysten nimet julkaisemme kiitosilmoituksessamme Helsingin Sanomissa tammikuussa 2020.

Julkaisemme joulukeräyssivuston lokakuussa 2019. Jos haluat lisätietoa keräyksestä jo sitä ennen, voit ottaa yhteyttä varainhankintapäällikkö Sanna Karvoseen puh. 040 184 5412 tai sanna.karvonen@mieli.fi. Annamme mielellämme lisätietoja ja autamme lahjoituksen tekemisessä.

Näin lahjoituksesi auttaa

MIELI ry:n joulukampanjaan tekemäsi lahjoitus käytetään mielenterveyden edistämisen ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien kriisiauttamisen hyväksi. Jokainen lahjoitus auttaa.

Lähes jokainen meistä kokee mielenterveyden ongelmia elämänsä aikana, ja joka toinen kokee vakavampia mielenterveyden häiriöitä. Sinun joululahjoitustasi tarvitaan, jotta yhä useampi voi saada apua ja tukea ajoissa.

Tule mukaan auttamaan!

Yhteystiedot

Sanna Karvonen
Varainhankintapäällikkö
Viestintä

+358 40 184 54 12Maistraatinportti 4 A, 7. krs, 00240 Helsinki