Liikunnan iloa isänpäivän perhetapahtumassa Huimalassa

Uutiset

Paikalle saapui iso joukko perheitä lataamaan hyvinvointia. Päivän aikana äidit ja isät milloin jumppasivat vanteilla jälkikasvunsa kanssa, milloin zumbasivat lanteet keinuen musiikin tahtiin, milloin ryömivät arvoituksellisessa labyrintissä. Lisäksi oli mahdollisuus kokeilla muun muassa karatea, painia, salibandyä ja koripalloa. Vauhtimenoa jatkettiin pomppulinnassa ja trampoliineilla.

 

Puuhapajassa lapset piirsivät ja virkkasivat sekä saivat kasvoihinsa värikkäitä maalauksia. Mini-Huimalan perheliikuntaradalla riitti perheen pienimpien vipinää. Kuperkeikkaa harjoiteltiin sekä telmittiin pallomeressä ja rakennettiin legoista taloja. Rentoutusnurkassa löhöiltiin ja rentouduttiin musiikin ja kuvien parissa,  jopa vedettiin kunnon sikeitä!

 

Mielenterveysseuran ständillä perheet kirjoittivat isoon kirjaan hyvän mielen lähteitä. Näitä olivat muun muassa liikunta ja yhdessäolo, lomamatkat, yhteinen aika perheen kanssa, leikit, retket, uimahallireissut, nauru, yhdessä tekeminen ja harrastaminen, esimerkkinä Huimalan retki.

 

Tapahtumassa riitti iloa ja tunnelmaa, hymyileviä kasvoja, naurua ja riemua, hassuttelua ja hulluttelua. Perheet nauttivat yhdessäolosta ja liikkumisesta sekä näiden tuomasta läheisyydestä.

Kävijämäärä lähes nelinkertaistui Huimalan aiempiin isänpäiviin verrattuna. Tapahtuma tarjosi perheille runsaasti vinkkejä ja virikkeitä yhdessäoloon ja liikkumiseen.

Tapahtuma oli osa Suomen Mielenterveysseuran Perheliikunnan koordinointi -hanketta >>>. Mielenterveysseuran lisäksi sitä järjestivät Valtakunnallinen perheliikuntaverkosto, Reippailuhalli Huimala, Urheiluopisto Kisakeskus, Urheiluopisto Kisakallio, Espoon Oilers, Espoon Suunta, Espoon Shukokai Karate, Espoon Urheilijat ry. Painijaosto, Espoon Telinetaiturit, Epeli ja Zumba fitness ohjaaja Ursula Sivula

 

Lohjan seudun Mielenterveysseura ry järjesti perheliikuntatapahtuman Lohjalla

Sää oli aurinkoinen ja kuulas syyssää. Lapset pitivät erityisesti tukikoirien esittäytymisestä, ja lasten kanssa käytiin koirakävelylenkillä. Omenoita heiteltiin koriin ja pallomeressä oli tohinaa. Makkara, kuuma keitto ja mehu maistuiva, sekä kirppiksellä ja lelun vaihtotorilla tehtiin löytöjä.

 

Käy tutustumassa uusiin perheliikunnan vinkkikortteihin Mielenterveysseuran verkkosivuilla >>> tai osoitteessa perheliikunta.fi/liikuntavinkit >>>

 

Lisätietoja

Pilvi Mikkonen

Prjoketikoordinaattori

Perheliikunnan koordinointi –hanke

etunimi.sukunimi(at)mielenterveysseura.fi

 

Takaisin