Maailman mielenterveyspäivä Helsingissä keskustakirjasto Oodissa 10.10.2019: Kysy, mitä kuuluu? Näytä vihreää valoa!

Uutiset

Keskustakirjasto Oodissa vietetään Maailman mielenterveyspäivää 10.10.2019 klo 15–20. Puhutaan nuorten aikuisten mielenterveydestä, tarjotaan keskusteluapua, piirretään voimaeläimiä ja jaetaan vihreää valoa pimeään iltaan.

klo 15-16

Keskustelua nuorten aikuisten mielenterveyspalveluiden saatavuudesta. Keskustelemassa Helsingin Sanomien päätoimittaja Kaius Niemi, MIELI ry:n toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi ja lääkäri Jonne Juntura. Juntura sairastui opiskellessaan ja koki, millaista oli hakea apua mielenterveyden ongelmiin. 

klo 18-20

CupOfTherapyn kuvittaja Matti Pikkujämsä ja psykoterapeutti Antti Ervasti piirtävät kävijöille voimaeläimiä Maijan salissa. Hae omasi!

klo 15-20

Oodissa on tarjolla matalan kynnyksen keskusteluapua. Kolme MIELI ry:n kriisityöntekijää ovat paikalla kuuntelemassa ja juttelemassa sekä neuvovat tarvittaessa, mistä hakea jatkossa apua ja tukea.

Koko päivän:

Miten voit tukea ja edistää lasten ja nuorten mielenterveyttä omassa arjessasi? Oodissa voit Maailman mielenterveyspäivänä 10.10.2019 ja sen jälkeen tutustua Lasten ja nuorten mielenterveyttä edistäviin materiaaleihin.

MIELI ry:n lasten ja nuorten työssä tuotetut materiaalit ovat esillä kolmannessa kerroksessa liukuportaiden yläpäässä sijaitsevalla esittelypöydällä. Neuvolaan, varhaiskasvatukseen, alakouluun, yläkouluun ja nuorisotyöhön tehdyt materiaalit sopivat kasvatusalan lisäksi hyvin myös vanhemmille, isovanhemmille ja tai vaikka sukulaisnuorten kanssa aikaansa viettäville aikuisille.

#vihreäävaloa, #mitäkuuluu, #kymppikymppi

 

Takaisin

Yhteystiedot

Jutta Kajander
Viestinnän asiantuntija
MIELI ry:n ja palvelujen markkinointiviestintä, Mielinauha-keräys

+358 40 801 4429Maistraatinportti 4 A, 7. krs, 00240 Helsinki