
Työelämän hyvinvointia rakennetaan joka päivä
Hyvinvoivat työntekijät ja esihenkilöt käyttävät työaikansa tehokkaammin, sairastavat vähemmän ja keksivät useammin luovia ratkaisuja ja uusia toimintatapoja. Mielenterveyden edistäminen vahvistaa tutkitusti työntekijöiden ja työyhteisöjen hyvinvointia, toimintakykyä ja taloudellista menestystä.
Työhyvinvointi vahvemmaksi
Työterveyslaitoksen erityisasiantuntijan Pauliina Mattila-Holapan mukaan mielenterveyttä työelämässä voidaan vahvistaa huomioimalla yksilölliset tarpeet ja johtamalla oikeudenmukaisesti.

SOK:n työhyvinvoinnista vastaava Sanna-Mari Myllynen: "Mielenterveys on elämäntilanneasia, johtamisasia ja yhteiskunnallinen kehitysasia"
Työhyvinvoinnista vastaava johtaja Sanna-Mari Myllynen oli käynnistämässä muutama vuosi sitten mielenterveystyötä SOK:lla. Nyt S-ryhmällä on käytössä Suomen edistyksellisin työelämän mielenterveyden tukimalli.

Marketpäällikkö Kaisa Strandvall: ”Vastaan työntekijöiden hyvinvoinnista ja turvallisuudesta”
Marketpäällikkö Kaisa Strandvall vastaa työntekijöiden hyvinvoinnista. Hänelle mielenterveys on aina läsnä kaupan työssä ihmisten, niin henkilökunnan kuin asiakkaiden kanssa. Marketpäällikölle on tärkeää, ettei kukaan putoa kriisien takia työpaikan arjesta.

Kun jokainen on työnsä paras asiantuntija
”Monet kysyvät, miten kalliiksi toimintamallimme tulee. Kustannuksemme ovat monessa asiassa pienemmät kuin muissa vastaavissa yrityksissä. Hyvinvointi koituu eduksi tuloksessa ja työtehossa”, kertoo ohjelmistoyritys Vincitin henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen.