MIELI ry hakee asiantuntijaa kehittämään koulutuskokonaisuutta

Uutiset

Haemme Nuori mieli urheilussa -hankkeeseen erityisesti verkkokoulutusympäristöt hallitsevaa ja urheilumaailmaa tuntevaa asiantuntijaa. Työssä kehität mielenterveyden edistämisen koulutussisältöjä urheilukontekstissa yhdessä hankkeen tiimin kanssa.

Erityisenä vastuualueenasi on valmentajille suunnatun käytännönläheisen verkkokoulutuskokonaisuuden tuottaminen läheisessä yhteistyössä valmentajien sekä urheiluseurojen ja lajiliittojen koulutusvastaavien kanssa. Kehittämistyön lisäksi toimit kouluttajana sekä koordinoit koulutuksia koulutuksen ja materiaalin pilottivaiheessa. Työsi sisältää myös yhteistyötä ja verkostoitumista urheiluseurojen sekä lajiliittojen kanssa.

Odotamme, että sinulla on

  • kokemusta koulutusten kehittämisestä ja kouluttamisesta
  • osaamista verkkopohjaisista koulutuksista sekä erilaisten koulutusohjelmistojen ja -alustojen käytöstä
  • osaamista ja ymmärrystä nuorten mielenterveyden/hyvinvoinnin edistämisestä
  • urheilumaailman tuntemusta
  • työnkuvaan soveltuva tutkinto

Arvostamme

  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja tiimitaitoja
  • vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä joustavuutta
  • innokkuutta ja halua olla rakentamassa uutta toimintaa
  • tehtävää tukevien verkostojen tuntemus katsotaan eduksi

Mielen hyvinvointia nuorten urheiluareenoille

Lasten ja nuorten urheiluharrastukset ovat tärkeitä sekä fyysiselle, psyykkiselle että sosiaaliselle hyvinvoinnille. Harrastuksissa voidaan myös tukea ja vahvistaa lasten ja nuorten mielen hyvinvointia osana valmennustoimintaa. MIELI ry:n 2020 käynnistynyt Nuori Mieli Urheilussa-hanke tuottaa yhteistyössä valmentajien, seurojen ja lajiliittojen kanssa materiaaleja ja työvälineitä mielenterveysosaamisen vahvistamiseen lasten ja nuorten urheilussa. Hankkeessa kehitetään myös koulutusta valmentajille lasten ja nuorten turvallisen kasvun ja kehityksen tukemiseen sekä mielenterveystaitojen hyödyntämiseen osana valmennusta. Hanke kiinnittyy MIELI ry:ssä lasten ja nuorten edistävän työn 10 hengen energiseen yksikköön.

Lisätietoja                            

Tehtävä täytetään ajalle 11.1.-31.12.2021. Tehtävä on kokopäiväinen. Palkkaus on sosiaalialan työehtosopimuksen mukainen. Lisätiedustelut puhelimitse (Anniina Pesonen, 045 638 7122) keskiviikkona 11.11. klo 15-16 tai tiistaina 17.11. klo 12-13. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 22.11.2020 mennessä osoitteeseen anniina.pesonen@mieli.fi.

Haastateltaville ilmoitetaan 1.12.2020

Haastattelut toteutetaan tiistaina ja keskiviikkona 8.-9.12.2020

 

Takaisin

Yhteystiedot

Anniina Pesonen
Päällikkö
Lasten ja nuorten mielenterveyden edistämisen yksikkö

+358 45 638 7122Maistraatinporti 4 A, 7. krs, 00240 Helsinki