MIELI ry hakee asiantuntijaa/kouluttajaa Nuori mieli -urheilussa hankkeeseen

Uutiset

Lasten ja nuorten urheiluharrastukset ovat tärkeitä sekä fyysiselle, psyykkiselle että sosiaaliselle hyvinvoinnille. Harrastuksissa voidaan myös tukea ja vahvistaa lasten ja nuorten mielen hyvinvointia osana valmennustoimintaa. MIELI ry:ssä käynnistyy uusi ajankohtainen hanke, jonka materiaalit ja konkreettiset työvälineet vievät mielenterveysosaamista lasten ja nuorten urheiluun. Hankkeessa tarjotaan myös koulutusta valmentajille lasten ja nuorten turvallisen kasvun ja kehityksen tukemiseen sekä mielenterveystaitojen hyödyntämiseen osana valmennusta. Hanke kiinnittyy MIELI ry:ssä lasten ja nuorten edistävän työn 10 hengen energiseen yksikköön.

Haemme Nuori mieli urheilussa –hankkeeseen mielenterveyden edistämistä osaavaa ja urheilumaailmaa tuntevaa asiantuntijaa. Työssä kehität mielenterveyden edistämisen sisältöjä urheilukontekstissa yhdessä hankkeen tiimin kanssa. Työtehtävänäsi suunnittelet ja tuotat konkreettista materiaalia läheisessä yhteistyössä asiantuntijoiden, urheilukentän valmentajien sekä nuorten kanssa. Kehittämistyön lisäksi toimit kouluttajana sekä koordinoit koulutuksia koulutuksen ja materiaalin jalkauttamisvaiheessa. Työsi sisältää myös yhteistyötä ja verkostoitumista urheiluseurojen sekä lajiliittojen kanssa.

Olet etsimämme osaaja, jos sinulla on

  • osaamista ja ymmärrystä mielenterveyden edistämisestä
  • urheilumaailmasta karttunutta tietoa ja osaamista, erityisesti valmennus- ja seuratoiminnasta
  • vahvaa koulutusosaamista
  • kokemusta kehittämistyöstä ja materiaalien tuottamisesta
  • pedagogista osaamista sekä lapsuuden ja nuoruuden kehitysvaiheiden ymmärrystä
  • työnkuvaan soveltuva korkeakoulututkinto

Arvostamme

  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja tiimitaitoja
  • vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä joustavuutta
  • innokkuutta ja halua olla rakentamassa uutta toimintaa
  • tehtävää tukevien verkostojen tuntemus katsotaan eduksi

Lisätietoja                            

Tehtävä täytetään ajalle 1.8. 2020 -31.12.2022. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Tehtävä on kokoaikainen. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Lisätiedustelut anniina.pesonen@mieli.fi tai puhelimitse 045 638 7122 seuraavina ajankohtina: 22.6., 23.6. ja 24.6. klo 12-13.   Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen viimeistään 28.6.2020 osoitteeseen anniina.pesonen@mieli.fi.

Haastattelut toteutetaan keskiviikkona 1.7. tai torstaina 2.7.

Takaisin

Yhteystiedot

Anniina Pesonen
Päällikkö
Lasten ja nuorten mielenterveyden edistämisen yksikkö

+358 45 638 7122Maistraatinporti 4 A, 7. krs, 00240 Helsinki