MIELI ry rekrytoi työelämätyön asiantuntijoita

Uutiset

MIELI Suomen Mielenterveys ry hakee

  • Työelämätyön erityisasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja

  • Työelämätyön asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen (1.4.2021-31.3.2023)

kehittämään toimintaamme mielenterveyden edistämiseksi työelämässä. Keskeisiä menetelmiämme ovat Hyvän mielen työpaikka –merkki, Mieli työssä –koulutukset sekä Yrittäjäkilta. Toimimme asiantuntijoina erilaisissa yhteistyöverkostoissa ja foorumeilla sekä vaikutamme yhteiskunnassa keventääksemme työn mielijalanjälkeä. Työelämätyömme tiimissä on entuudestaan vahvaa mielenterveysosaamista. Etsimme nyt kokeneita työelämän kehittämisen asiantuntijoita.

Työelämätyön erityisasiantuntijana kehität MIELI ry:n työelämätyön kokonaisuutta ja menetelmiä yhdessä mielenterveyden asiantuntijoiden kanssa, rakennat kumppanuuksia sekä osallistut yhteiskuntavaikuttamiseen. Kyseessä on vaativa asiantuntijatehtävä, johon voidaan liittää MIELI ry:n työelämätyön tiimin päällikön tehtävät. Olet perehtynyt työn ja työelämän kehittämiseen, työhyvinvointityöhön sekä henkilöstön tai johtamisen kehittämiseen. Sinulla on myös valmiuksia kehittämistyöhön, kouluttajana toimimiseen ja verkostojen rakentamiseen sekä mielenterveyden edistämisen sisältöjen haltuun ottamiseen. Arvostamme yritysmaailman tuntemusta sekä kokemusta työelämätutkimuksesta tai henkilöstöhallinnosta. Koulutuksena sinulla on ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta koulutusalalta.

Työelämätyön asiantuntijana kehität MIELI ry:n työelämätyön menetelmiä, erityisesti Hyvän mielen työpaikka –merkkiä ja yrittäjien mielenterveyttä tukevaa työtä, sekä rakennat menetelmien kannalta keskeisiä kumppanuuksia. Olet perehtynyt työn ja työelämän kehittämiseen sekä työhyvinvointityöhön. Sinulla on myös valmiuksia kehittämistyöhön, kouluttajana toimimiseen ja verkostojen rakentamiseen sekä mielenterveyden edistämisen sisältöjen haltuun ottamiseen. Arvostamme osaamista yrittäjien työhyvinvointia koskevissa kysymyksissä sekä verkkopedagogisia taitoja. Koulutuksena sinulla on korkeakoulututkinto soveltuvalta koulutusalalta.

Tarjoamme sinulle näkökalapaikan työelämän mielenterveystyön kehittämiseen ja vaikuttamiseen sekä merkityksellisen ja itsenäisen työn arvostetussa, innostavassa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Toimistomme sijaitsee Länsi-Pasilassa Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Tarjoamme myös joustavat etätyön mahdollisuudet ja henkilöstön arvostamia työsuhde-etuja. Tehtävät täytetään mahdollisimman pian.

Voit täyttää hakemuksen osoitteessa https://mielirekry.mepco.fi/mepRekry. Hakuaika päättyy 26.2.2021. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana.

Lisätietoa: 12.2. klo 10–12, 16.2. klo 12–14 ja 19.2. klo 14–16 johtaja Meri Larivaara puh. 044 534 0152 tai meri.larivaara@mieli.fi.

Mieli Suomen Mielenterveys ry on asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka tekee työtä mielenterveyden edistämiseksi ja ongelmien ehkäisemiseksi. MIELI ry koordinoi valtakunnallisen kriisikeskusverkoston toimintaa sekä edistää lasten, nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia.

 

Takaisin

Yhteystiedot

Meri Larivaara
Johtaja, asiantuntijalääkäri
Aikuisten mielenterveys

+358 44 534 0152Maistraatinportti 4 A, 7. krs, 00240 Helsinki