MIELI ry:n joulukeräyksellä kerätään varoja lasten ja nuorten mielenterveystyöhön

Uutiset

Lasten ja nuorten mielenterveyttä voidaan tukea ja vahvistaa jo varhaisessa vaiheessa. Lapsena ja nuorena opitut mielenterveystaidot suojaavat mieltä läpi elämän sekä auttavat kohtaamaan vastoinkäymisiä ja kriisejä.

Mielenterveyden häiriöistä puolet alkaa jo ennen 14 vuoden ikää, mutta vain puolet sairastuneista saa tarvitsemaansa hoitoa. Jokainen lapsi ansaitsee apua ja tukea ajoissa.

”Lahjoitusvaroja tarvitaan, jotta lasten ja nuorten rinnalla olisi mahdollisimman paljon turvallisia aikuisia, jotka osaisivat tukea mielenterveyden kehitystä. Toivomme, että yhä useampi lapsi ja nuori saisi tukea kasvussaan ja tarvittaessa apua vaikeissakin elämäntilanteissa”, MIELI ry:n toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi sanoo.

Osallistumalla joulukeräykseen yrityksesi tai yhteisösi auttaa monia lapsia ja nuoria ja samalla ehkäisee yhteiskunnalle mielenterveyden haasteista koituvia kustannuksia. 

MIELI ry tarjoaa koulutuksia ja materiaaleja lasten ja nuorten kanssa toimiville ammattilaisille neuvoloissa, varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja nuorisoalalla. Tuellamme ammattilaiset vahvistavat lasten ja nuorten mielenterveystaitoja, tarjoavat varhaista tukea vaikeisiin tilanteisiin sekä ohjaavat lapsia ja nuoria tarvittaessa saamaan apua.

Osallistu joulukeräykseen jo tänään:

Yrityksenä tai yhteisönä

Yksityishenkilönä

TAI

Osallistu joulukeräykseen tekstiviestillä ja lahjoita 10 euroa: Tekstaa MIELI numeroon 16499 (viestin hinta 10 €)

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n keräyslupa: RA/2017/1140 voimassa 1.1.2018 - 31.12.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

MIELI Suomen Mielenterveys ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö. Valtakunnallinen MIELI ry on auttanut suomalaisia elämän kriiseissä jo 122 vuoden ajan.

Takaisin

Yhteystiedot

Jutta Kajander
Viestinnän asiantuntija
MIELI ry:n ja palvelujen markkinointiviestintä, Mielinauha-keräys

+358 40 801 4429Maistraatinportti 4 A, 7. krs, 00240 Helsinki