MIELI ry:n varainhankintaan haetaan vahvistusta - Varainhankinnan koordinaattori

Uutiset

MIELI ry hakee nyt vakituiseen työsuhteeseen

Varainhankinnan koordinaattoria

Vastaat lahjoittajiemme palvelemisesta sekä laadukkaan lahjoittajakokemuksen kehittämisestä eri kanavissa. Tehtävässäsi rakennat avainhenkilönä MIELI ry:n varainhankintaa ja edistät työpanoksellasi suomalaisten mielenterveyttä ja kriisiavun saantia.

Tehtävässäsi painottuu uusien lahjoittajien sitouttaminen sekä lahjoittajasuhteiden hoitaminen. Työskentelet verkkolahjoittamisalustojen ja asiakkuudenhallintajärjestelmän pääkäyttäjänä. Arvostamme kokemusta asiakaspolkujen rakentamisesta esimerkiksi digimarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation keinoin.

Varainhankinnan koordinaattorilta toivomme:

  • kokemusta asiakaspalvelusta ja asiakkuudenhallintajärjestelmien käytöstä
  • ymmärrystä asiakaspolkujen rakentamisesta ja digimarkkinoinnista
  • kiinnostusta oppia hallitsemaan eri järjestelmiä sekä maksamisen alustoja
  • tarkkuutta ja suunnitelmallisuutta sekä halua oppia uutta ja palvella lahjoittajia hyvin
  • kaupallista tai muuta soveltuvaa koulutusta
  • erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa ja kykyä työskennellä englannin kielellä

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen ja itsenäisen työn arvostetussa, innostavassa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Toimit osana asiantuntevaa viestinnän ja varainhankinnan tiimiä, jolta saat tukea työhösi.

Toimistomme sijaitsee Länsi-Pasilassa Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Tarjoamme myös joustavat etätyön mahdollisuudet. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen, cv:n ja palkkatoivomuksen 24.2.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset@mieli.fi. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana.

Lisätietoa: 10.2. klo 15-17, 11.2. klo 9-11 ja 15.2. klo 15-16 varainhankintapäällikkö Sanna Karvonen puh. 040 184 5412 tai sanna.karvonen@mieli.fi.

MIELI Suomen Mielenterveys ry on asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka tekee työtä mielenterveyden edistämiseksi ja ongelmien ehkäisemiseksi. MIELI ry koordinoi valtakunnallisen kriisikeskusverkoston toimintaa sekä edistää lasten, nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia.

Takaisin

Yhteystiedot

Sanna Karvonen
Varainhankintapäällikkö
Viestintä

+358 40 184 5412Maistraatinportti 4 A, 7. krs, 00240 Helsinki