Mitä sinulle kuuluu Henna Rinnekangas?

Henna Rinnekangas suunnitteli yhdessä Antti Kareisen kanssa Mitä sinulle kuuluu? -julisteet. Kysyimme Hennalta, mitä hänelle kuuluu.

Elämäni on tällä hetkellä iso kysymysmerkki. En tiedä, missä olen viikon päästä ja tulenko onnistumaan tavoitteissani. Toisaalta tämä elämänvaihe tuntuu seikkailulta, mutta välillä sen epävarmuus uuvuttaa.

Turhaudun, kun ihmisten välinen viestintä on huonoa ja asiat eivät etene.

Haluan rohkaista jokaista olemaan oma itsensä. On tärkeää osata näyttää myös heikkoutensa. Silloin ollaan pintaa syvemmällä.

Arvostan ystävällisiä ihmisiä, jotka antavat energiaa. Mukavat ihmiset piristävät tavallista päivää, ”make your day!” – merkitystä ei voi oikeastaan edes kääntää täydellisesti.

Toivon, että saisin olla taiteilija, että saisin toteuttaa omia luovia juttujani. Innostun niistä niin kovin.

Viimeksi sain läheiseltä tukea tänään. Yksi parhaimmista ystävistäni pitää minut mielessä ja auttaa minua usein. Siitä saa olla todella kiitollinen, sillä ei sellaisia ihmisiä ole liikaa.

Hoidan mielenterveyttäni luonnossa. Tykkään ulkoilla ja vähintäänkin käydä pienellä kävelyllä. Se rauhoittaa.

Suomalaisten pitäisi seikkailla enemmän! Ei vatvota eikä jätetä mitään kaduttavaa kiikkustuoliin. Opin edesmenneen mummoni vanhainkodissa hoitajilta, että eivät vanhukset kadu sitä mitä tuli tehtyä vaan mitä jätettiin tekemättä. Eli nykyään varsinkin, älypuhelimet käden ulottumattomiin ja elämään tätä yhtä elämää!

Henna Rinnekangas on markkinointiviestinnän yrittäjä. Henna kirjoittaa Whattawowworld -blogiaan matkustamisesta, mielikuvituksella pukeutumisesta ja nautiskelusta.

Lue lisää