Mitä sinulle kuuluu, Tommi Ignatius?

Tänäkin kesänä muusikko Tommi Ignatius soittaa kitaraa ja laulaa lukuisissa häissä. Bilebändi Never Heardissä musisoiva Ignatius omisti Ihmetellen kappaleensa Mental Health Art Weekille, jota vietetään jälleen toukokuussa 2017. Kysyimme Tommilta, mitä hänelle kuuluu.

Elämäni on musiikkia, keikkailua ja kotona hengailua vaimon ja koiran kanssa. Voin hyvin, kun saan tehdä asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi.   

Itsetuntoani on vahvistanut se, kun jätin mainosalan ja lähdin seuraamaan omaa tietäni ja ryhdyin päätoimiseksi muusikoksi. Nykyään teen kotistudiossani biisejä ja videoita. Musiikista Suomi-reggae on lähinnä sydäntäni.

Hoidan mieltäni tekemällä ja soittamalla musiikkia sekä keskustelemalla asioista läheisten kanssa. Ulkomailla snorklaus on ihan ykkösterapiamuoto. 

Itkin viimeksi oikein kunnolla 6 vuotta sitten, kun kuulin ystäväni tehneen itsemurhan. Olen toki itkenyt sen jälkeenkin, mutta tuolloin kului monta päivää vetistellessä.

Haluan rohkaista nuoria uskomaan itseensä ja olemaan avoimia. Älkää antako maailman lannistaa teitä!

Arvostan eniten maailmassa omaa vaimoani. Kun minulla on hänen kanssaan asiat hyvin, muutkin asiat elämässä ovat paremmin.

Toivon, että tämä nykyinen rasisti, suvakki, tolkku -lokerointi loppuisi ja ihmiset ajattelisivat asioita omilla aivoillaan.

Suomalaisten pitäisi ihmetellä enemmän maailman menoa. Tiesitkö esimerkiksi, että maailmankaikkeudessa on enemmän tähtiä kuin maailmassa hiekanjyviä?

Mitä sinulle kuuluu -sarjassa ajankohtaiset ihmiset vastaavat kysymykseen Mitä sinulle kuuluu? jatkamalla elämästä utelevia lauseita. Mitä sinulle kuuluu? on tänä vuonna maailman mielenterveyspäivän 10.10. teemakysymys.

Lue lisää