
Mielialapäiväkirja on tarkoitettu mielialan päivittäiseen seurantaan. Se ohjaa tunnistamaan omia tunteita ja ymmärtämään niiden vaikutuksen omaan mielialaan ja toimintakykyyn.
Verkkosivuillamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä sisällön kohdentamiseen. Jatkamalla sivustollamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää
Mielialapäiväkirja on tarkoitettu mielialan päivittäiseen seurantaan. Se ohjaa tunnistamaan omia tunteita ja ymmärtämään niiden vaikutuksen omaan mielialaan ja toimintakykyyn.
Tutkimuksia lastenpsykiatrisesta osastohoidosta, lastensuojelun asiantuntijuuden kehittämisestä, lasten kohdistuvasta väkivallasta, opettajan roolista nuorten auttajana, turvakotien palveluista ja rikollisuustilastoista.
Tutkimuksia tunnesäätelystä ja aleksitymiasta, lastenkotien työntekijöiden osaamisesta, työpajanuorten psykiatriapalveluista, masennuksen heijastumisesta aivovasteisiin, stressaantuneiden opiskelijoiden tietoisuustaito-kursseista ja eri sukupuolten asemasta lain edessä.
Mental Health Art Week (MHAW) järjestettiin kuudetta kertaa 20.-26.05.2019. Toimintaviikon tarkoituksena on alentaa kynnystä keskustella mielenterveydestä ja sen merkityksestä.
Kahdestoista valtakunnallinen Surukonferenssi järjestetään Tampereella 23.-24.4.2020. Konferenssin teemana on Kenellä on oikeus surra?
Mielenterveys on osa kokonaisterveyttämme, josta kannattaa pitää huolta. Hyvä mielenterveys lisää hyvinvointiamme ja auttaa meitä selviytymään elämän mukanaan tuomista haasteista.
Mielenterveys on osa kokonaisterveyttämme. Siitä voi huolehtia ja vahvistaa elämänkulun kaikissa vaiheissa. Mielenterveys elämäntaitona - MTEA 1 -koulutus ikääntyville ja ikääntyvien parissa työskenteleville tarjoaa tietoa ikääntymiseen liittyvistä tekijöistä ja niiden vaikutuksista mielenterveyteen. Koulutuksen sisällöt toteutetaan keskustellen ja harjoitellen kuuden 2,5 tunnin mittaisina tapaamisina.
Haluatko Mielenterveyden ensiapu 2 -ohjaajaksi?
Koulutus sopii sinulle, jos
• olet osallistunut MTEA®2-peruskoulutukseen
• sinulla on kokemusta ryhmien ohjaamisesta
• sitoudut toteuttamaan MTEA®2-koulutuksia
• käytät sujuvasti tietokonetta ja sähköisiä viestintävälineitä
Perhearviointimenetelmä tarjoaa konkreettisia työkaluja perheen toimintakyvyn, voimavarojen, vaikeuksien ja vahvuuksien arviointiin esimerkiksi lastensuojelu- ja perhetyöhön sekä nuorisopsykiatriaan ja terapiatyön tueksi.
Huom! Ensimmäinen koulutuspäivä on muuttunut, koulutuksen uusi ajankohta on 22.1., 3.3. ja 7.4.2020 klo 9.00 - 15:45