Saavutettavuusseloste

MIELI ry:n verkkosivuja ja -palveluita koskee laki digitaalisten palveluiden tarjoamisesta, jonka tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus digitaalisessa yhteiskunnassa ja yhdenmukaiset vaatimukset saavutettavuudelle.

Haluamme kehittää verkkopalveluidemme käytettävyyttä, selkeyttä ja ymmärrettävyyttä niin, että voimme tarjota hyvän verkkoasiakaskokemuksen kaikille käyttäjille kaikissa tilanteissa erilaisista rajoitteista huolimatta.

Uusimme verkkopalvelumme kokonaan vuoden 2021 aikana ja uudistukseen tähtäävä projekti on käynnissä. Nykyisten sivujen saavutettavuusongelmia korjataan mahdollisuuksien mukaan pienin korjauksin, mutta WCAG 2.1 AA-tason saavutettavan verkkopalvelun pystymme tarjoamaan vasta uusien sivujen myötä. Sivustollamme on liitetiedostoja pdf-muodossa ja ne eivät tällä hetkellä täytä saavutettavuudelle asetettuja vaatimuksia. Korjaamme myös niihin liittyvät ongelmat uusilla sivuilla. 

Ennen 23.9.2020 julkaistut video-, äänisisällöt sekä sosiaalisen median sisällöt ovat saavutettavuudeltaan puutteellisia. Tämän jälkeen julkaistut sisällöt toteutamme lain edellyttämällä tavalla, sillä vanhempien sisältöjen muokkaaminen muodostaisi kohtuuttoman rasitteen. 

Otamme mielellämme vastaan parannusehdotuksia, huomioita ja kysymyksiä. Voit lähettää palautteesi tällä lomakkeella.