Pieniä ihmeitä -instalivet lasten ja nuorten mieltä vahvistamassa


Seuraa MIELI-Instalive ”Pieniä ihmeitä” lähetyksiä suorana torstaisin 26.11- 17.12. klo 19:00 noin 30 min @mielenterveys

26.11. Eväitä koululaisen mielelle! Miten tukea koululaisen mieltä?

Miten tukea kasvattajana koululaisen mieltä? Mitä haluaisit tietää koululaisten mielenterveyden tukemisesta? MIELI ry:n asiantuntijat Reetta Nurmi ja Riikka Nurmi Lasten ja nuorten tiimistä keskustelevat aiheesta ja vastaavat kysymyksiin.

3.12. Nuori mieli urheilussa: Kuinka tukea urheilevan lapsen mieltä?

Lapsi harrastaa ja urheilee. Kuinka tukea treenaavan lapsen mielen hyvinvointia? Mitä on kannustava ja myönteinen valmennus? Mikä lasten valmennuksessa sinua askarruttaa? Aiheesta keskustelemassa ja kysymyksiin vastaamassa urheilupsykologi Laura Koivusalo sekä Timo Räikkönen ja Johannes Parkkonen Nuori mieli urheilusta -hankkeesta.

10.12. Teemajakso: kuinka kiusaamista ennaltaehkäistään koulussa?

Kuinka kiusaamista voi ehkäistä kouluissa joka päivä? Miten toimia silloin, jos havaitsee kiusaamista? Mitä haluaisit kysyä kiusaamisen ehkäisystä? Aiheesta keskustelemassa ja kysymyksiin vastaamassa päällikkö Anniina Pesonen ja asiantuntijapsykologi Juha Mertanen MIELI ry:n lasten ja nuorten tiimistä.

17.12. Sekasin-chat ja Sekasin Gaming: Nuorten murheet 2020

Kuinka nuoret voivat Korona-vuoden päättyessä. Millaisia nuorten murheet ovat olleet tänä poikkeuksellisena vuonna?  Mitä haluaisit tietää nuorten asioista? Sekasin-chatin Miguel Reyes ja Joosua Valkonen valottavat nuorten murheita ja kertovat, kuinka vuosi vaikutti heidän työhönsä ja miten se vaikutti yhteydenottojen määrään ja keskusteluaiheisiin.

Pieniä ihmeitä -joulukeräys

Pieniä ihmeitä -joulukeräyksellä 2020 kerätään varoja lasten ja nuorten mielenterveystyöhön.
Yhä edelleen puolet mielenterveyden häiriöistä alkaa alle 14-vuotiaana. Siksi jokainen lapsi, joka saa kasvaa turvallisin mielin on kuin pieni ihme.
Liity ihmeidentekijöiden joukkoon ja tue lasten ja nuorten mielenterveystyötä: www.lastenmieli.fi

 


Päivämäärä: 
Torstai, 26 marraskuu, 2020 - 19:00 - Torstai, 17 joulukuu, 2020 - 19:45