Siirry sisältöön
Koulutus

Nuoren mielen ensiapu®- verkkokoulutus 8.9.2022 – 29.9.2022

Aika:
8.9.2022 – 29.9.2022
Hinta:
70,00 €, sisältää Nuoren mielen ensiapu-kirjan
Lisätiedot:
Koulutus koostuu kahdesta Teams-välitteisestä verkkokokoontumisesta (torstai-illat 8.9. ja 29.9. klo 17–20) sekä Moodle-verkkokurssista, joka käydään läpi omaan tahtiin aloitus- ja päätöspäivien välissä. Koulutuksen laajuus on yhteensä 14 h, ja siitä saa Mieli ry:n myöntämän todistuksen. Tarkemmat osallistumisohjeet lähetetään sähköpostitse. Koulutuksen hinnasta ei myönnetä alennuksia. Oppikirja lähetetään osallistujille postitse ennen koulutuksen alkua.
Ilmoittautumisaika:
9.8.2022 – 31.8.2022
Ilmoittautuminen on päättynyt

Nuoren mielen ensiapu-koulutus on tarkoitettu 7-18 – vuotiaita lapsia tai nuoria työssään tai vapaa-ajallaan kohtaaville. Koulutus soveltuu vanhemmille ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, nuorisotyöntekijöille, opettajille ja oppilashuoltoryhmän jäsenille sekä urheiluseurojen valmentajille.

Koulutuksen tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten mielenterveysongelmia, parantaa niiden varhaista tunnistamista, vahvistaa aikuisten valmiuksia ottaa puheeksi mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä lasten ja nuorten sekä heidän vanhempiensa tai huoltajien kanssa sekä tarjota tukea ja apua.

Koulutuksen teemat:

Koulutuksessa käsitellään lasten ja nuorten mielen hyvinvointiin vaikuttavia arjen haasteita ja ilmiöitä kuten univaikeuksia, netin käyttöä ja koulukiusaamista. Koulutuksessa tutustutaan myös tavallisimpiin lasten ja nuorten mielenterveyden häiriöihin ja ongelmiin kuten ahdistuneisuushäiriöihin, itsetuhoisuuteen sekä käytöshäiriöihin.

Ohjaaja: NMEA-ohjaaja Tarja Kallio

Sivua muokattu 25.7.2022

Sisältö liittyy seuraaviin aihealueisiin: