Siirry sisältöön

Näin lahjoituksesi auttaa

MIELI ry tarjoaa koulutuksia ja materiaaleja lasten ja nuorten kanssa toimiville ammattilaisille neuvoloissa, varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja nuorisoalalla. Tuellasi autat ammattilaisia vahvistamaan lasten ja nuorten mielenterveystaitoja, tarjoamaan varhaista tukea vaikeisiin tilanteisiin sekä ohjaamaan lapsia ja nuoria tarvittaessa saamaan apua.

Keskustelupalvelumme Sekasin-chat luo toivoa jokaiselle nuorelle ja auttaa ratkomaan mieltä painavia ongelmia  

Palaute Sekasin-chatista

”Pelkästään se että apua on tarjolla helpottaa usein oloa, koska silloin tietää että aina on joku jolle voi kertoa omat huolet. Sekasin-chat on myös siitä hyvä, että sitä voi aina suositella kaverille jos ei itse pysty auttamaan kaverin ongelmissa.”

Kiitos teidän työpanoksesta. ❤️ Teette älyttömän tärkeetä ja hienoa työtä. En tiedä miten oisin selvinny joistain tilanteista ilman Sekasin-chatiä.”

Teidän tekemä työ voi pelastaa ihmishenkiä.”

Teidän tekemä työ; kyky kuunnella, kohdata ja keskustella, on ihan korvaamattoman arvokasta ja toivon että jokainen Sekasin-tiimin jäsen tietää sen.

Te teette maailmasta paremman paikan. Olkaa ylpeitä itsestänne muistakaa kiittää itseänne siitä että teette tätä työtä. Lähimmäisen rakkautta parhaimmillaan. ❤️

”Jonotusaika on ainoa huono asia, kaikki muu on mahtavaa!”

”Ihania päivystäjiä. Joutuu odottamaan jonossa joskus tosi pitkään, mutta todellakin worth it!”

”Ihanaa että Sekasin-chat on olemassa!”

 

Mitä lahjoitusvaroilla voidaan hankkia

10 € Mielenterveyden vahvistamisen opas päiväkotiin

”Tärkeä aihe ja etenkin nykypäivänä varmasti hyvin tarpeellinen opas!”
”Selkeä suunnitelma miten kiusaamiseen puututaan ja luoda ilmapiiriä ja ryhmää, jossa ei tarvitse kiusata.”
Varhaiskasvattajien palautteita

20 € Mielenterveystaitojen käsikirja ja kaveritaitomateriaali kasvattajalle

”Et, sille joka jää yksin, niin sille tulee tosi surullinen mieli.”
”Kaikki on nyt niinku silleen porukassa eikä oo silleen yksin enää.”
Lasten kokemuksia kaveritaitojen harjoittelusta

”Hyvää mieltä yhdessä- käsikirjan harjoitusten vaikutuksen voi nähdä oppilaiden vuorovaikutustaitojen kehittymisenä. Oppilaat ovat oppineet puhumaan ja sanoittamaan omia tunteitaan sekä ilmaisemaan omia mielipiteitään muille toisia loukkaamatta.”

30 € Keskustelu Sekasin-chatissa

”Mä en tiedä olisinko enää tässä jos Sekasin-chatiä ei olisi olemassa! Mä rakastan sitä ihmistä eniten kuka keksi tän <333”
Palaute  Sekasin-chatista

50 € Opettajan koulutus mielenterveyden vahvistamisesta materiaaleineen

”… koulun ”ryhmäytyksissä” olen käyttänyt alakoululaisten kanssa toteemieläin-itsetutkiskeluharjoitusta eli noin 240 lasta on tämän tehnyt paikkakunnallani. Yläkoululaisten kanssa tuunasimme ryhmäytyksessä luokkamaskotit ja pieni kuuleminen tehtiin nuorten itsetuntemusharjoitteena (vahvuudet, iloa tuottavat asiat, pelot…) – nuorten vastaukset kasattiin vanhempainiltaan kertomukseksi, jossa päähenkilöinä maskotit.”
Palaute koulutuksesta

75 € Mielenterveystaitoja vahvistavia tehtävävihkoja 150 nuorelle

”Onhan sitä kaikkea kirjaa ja opusta kertynyt vuosien varrella, mutta ne on jääneet sit kuitenkin aika vähälle käytölle. Mut tää toimii! Hyvän mielen treenivihko on mulla koko ajan käsillä työpöydällä ja siitä tulee ammennettua säännöllisesti sisältöä.”