Siirry sisältöön
Mielipotti-keräys

Mielipotti on alusta, jolla voit luoda oman keräyksen mielenterveystyön hyväksi. Voit haastaa keräykseen mukaan tuttavapiirisi ja seurata, miten potti kertyy kohti asettamaasi tavoitetta. Keräystäsi on helppo jakaa sähköpostilla tai somen kanavissa.

Muistokeräys

Muistokeräys mielenterveyden hyväksi on kaunis ele kunnioittaa edesmenneen omaisen muistoa yhdessä läheisten ja ystävien kanssa.

Juhlakeräys

Juhlakeräys mielenterveyden hyväksi on hieno ele juhlistaa erityistä päivää. Juhlakeräyksen voit perustaa vaikkapa syntymäpäivien, valmistujaisten tai häiden kunniaksi.

Tarjoamme kaksi erilaista vaihtoehtoa: keräys tilisiirrolla tai Mielipotti-alustalla.

Keräys Facebookissa

Voit luoda oman varainkeruukampanjan MIELI ry:n hyväksi myös Facebookissa. Pystyt jakamaan keräystä helposti omalla sivullasi ja haastamaan ystäviäsi mukaan keräykseen. Lahjoittaminen tapahtuu Facebookin sisällä eikä lahjoittajien tietoja välitetä MIELI ry:lle.

Koulujen päivätyökeräys

Tervetuloa mukaan päivätyökeräykseen. Kerätyt varat käytetään lasten ja nuorten mielenterveyden edistämiseen. Niitä ei voi kohdentaa paikallisesti, vaan ne ohjataan valtakunnalliseen työhön.

Apua ja neuvoja saat lahjoittajapalvelusta: lahjoitukset (ät) mieli.fi tai 040 184 3779

Oma tapahtuma tai keräys

Haluatko järjestää mielenterveystyön hyväksi oman keräystapahtuman? Tällä sivulla on perustietoa keräyksien ja tapahtumien järjestämisestä. Toivomme, että täytät ilmoittautumislomakkeen.

Jos sinulla on muita kysymyksiä, niin ota yhteyttä lahjoittajapalveluun: lahjoitukset (a) mieli.fi Kiitos tuesta mielenterveystyölle.