Siirry sisältöön

Lasten ja nuorten mielenterveystyö

Lapsena ja nuorena opitut mielenterveystaidot suojaavat mieltä läpi elämän sekä auttavat kohtaamaan vastoinkäymisiä ja kriisejä.

Lasten ja nuorten kanssa tehtävän mielenterveystyön merkitys ja tärkeys on noussut vahvasti esiin tässä poikkeuksellisessa ajassa. Me teemme työtä, että yhä useammalla nuorella on mahdollisuus oppia mielenterveystaitoja ja jokainen tarvitseva saa ajoissa apua.

Päivätyökeräys

Sopiva ajankohta päivätyökeräykselle (taksvärkki) on koulun päätettävissä. Oppilas saa itse valita työpaikan ja ottaa yhteyttä kiinnostavaan kohteeseen. Hän voi työskennellä myös kotona tai tuttavan luona.

Suositeltu vaihtoehto palkkojen siirtämiseen on Mielipotti-keräysalusta. Siellä on mahdollista seurata reaaliajassa varojen kertymistä ja kokonaissumman kasvamista. Jos maksaja ei halua nimeään näkyviin, sen voi merkitä esimerkiksi: NN5B, jossa on lapsen nimikirjaimet ja luokka.
Kysy lisää Mielipotista.

Kerättyjen varojen tilittäminen onnistuu myös suoralla tilillepanolla. Ilmoittaudu päivätyökeräykseen, niin luomme teidän oppilaitokselle oman lahjoitusviitteen. Jos haluatte tietää keräyksen loppusumman, niin ottakaa yhteyttä keräyksen jälkeen lahjoittajapalveluun: lahjoitukset (ät) mieli.fi

Päivätyökeräykseen ilmoittautuminen

"*" näyttää pakolliset kentät

Postiosoite
PP slash KK slash VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.