Siirry sisältöön

Kiinnostaako sinua oma hyvinvointisi ja uusien taitojen oppiminen? Tuntuuko elämä joskus stressaavalta? Haluaisitko tutustua uusiin ihmisiin?

Tervetuloa mukaan Vamos Mieli -ryhmätoimintaan, jossa saat myös itse vaikuttaa ryhmän toimintaan. Ryhmissä on keskustelua hyvinvoinnin eri teemoista ja yhdessä tekemistä, esimerkiksi erilaisia retkiä, pelailua ja ruuan laittoa.

Ryhmätoiminnassa sovelletaan Mieli ry:n kehittämiä toimintamenetelmiä. Läpileikkaavat teemat: ryhmässä toimiminen, oma jaksaminen, itsetuntemus, vuorovaikutustaidot, tunnetaidot, ihmissuhteet, minäkuva, itsetunto, resilienssi ja hyvinvointi. Sisällöissä otetaan huomioon osallistujien tarpeet ja odotukset. 

Toteutus

Ryhmiin otetaan 4–10 henkilöä.

Toiminta on kulttuurisensitiivistä ja ryhmissä toteutetaan turvallisen tilan periaatteita. Ryhmätoiminta toteutetaan selkosuomeksi. Tarvittaessa apukielinä arabia ja englanti.

Toimintaan osallistuminen on maksutonta ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki 16–29-vuotiaat monikulttuuriset nuoret. Ryhmät pidetään Vamos Vantaan tiloissa Myyrmäessä osoitteessa Myyrmäentie 4 A. Sinun ei tarvitse asua Vantaalla osallistuaksesi ryhmään.

Aikataulut

Seuraava Vamos Mieli -ryhmä alkaa 19.6.2023 ja kestää kaksi viikkoa. Tapaamiset maanantaista torstaihin kello 11 alkaen. Ryhmäkerran kesto on 2-4 tuntia, riippuen ryhmäkerrasta.

Jos sinulle ei käy ilmoitetut ryhmätapaamisajat, mutta olet kiinnostunut ryhmätoiminnasta, olethan yhteydessä. Aloitamme myös uusia ryhmiä eri aikatauluilla ja otamme toiveita huomioon.

Yhteystiedot

Jos haluat mukaan Vamos Mieli -ryhmätoimintaan tai haluat kysyä lisätietoja, voit olla suoraan yhteydessä työntekijöihin tai jättää yhteydenottopyynnön Vamos Vantaan yhteydenottolomakkeen kautta.

Elisa Metsävaara
MIELI Suomen Mielenterveys ry
etunimi.sukunimi@mieli.fi

Fardoos Helal
Diakonissalaitos, Vamos Vantaa
etunimi.sukunimi@hdl.fi

Elina Saxlund
Diakonissalaitos, Vamos Vantaa
etunimi.sukunimi@hdl.fi

Tiina Alanko, Diakonissalaitos, Vamos Vantaa
etunimi.sukunimi@hdl.fi

Tulevat toteutukset


Ryhmätoiminta toimii vuosina 2023–2025 ja on STEA-rahoitettua.