Siirry sisältöön

Turvallisin mielin vanhemmaksi -kortit

Korttien avulla voidaan edistää lapsiperheiden mielenterveyttä. Kortit antavat vanhemmalle mahdollisuuden tuoda esiin omia ajatuksiaan ja tunteitaan.

Turvallisin mielin -kortteja voi käyttää neuvolan yksilövastaanotolla, ryhmäneuvolassa, perhevalmennuksessa ja muussa perhetyössä.

Korttien avulla voi herättää keskustelua mielenterveyden teemoista, esimerkiksi vahvuuksista, voimavaroista, jaksamisesta, tarpeista, arjen rytmistä, ihmissuhteista, turvaverkosta sekä vanhemmuudesta. Korttien avulla vanhempi saa kertoa vapaasti omista ajatuksistaan, tunteistaan ja kokemuksistaan. Ryhmissä kortit helpottavat toisiin tutustumista, vapauttavat ilmapiiriä ja tukevat ryhmäyttämisessä. Korttien käyttö ryhmäkeskusteluissa tarjoaa mahdollisuuden antaa ja saada vertaistukea.

Kortit on kehitetty yhteistyössä vanhempien ja neuvolaterveydenhoitajien kanssa.

Korttipakan sisältö

Korttipakka sisältää 60 korttia. Kortit on laminoitu, koko A6. Jokaisen kortin toisella puolella on valokuva ja toisella sana värillisellä taustalla. Kuvia, sanoja ja värejä voi käyttää itsenäisinä korttipakkoina – kuvat ja sanat eivät siis liity toisiinsa.

Hinta: 11€ (sisältää postimaksun)

Julkaisuvuosi: 2017

Turvallisin mielin vanhemmaksi -kortit tilattavissa verkkokaupasta.

Sivua muokattu 14.7.2021


Sisältö liittyy seuraaviin aihealueisiin: