Siirry sisältöön
Kaksi naista fläppitaulun edessä

Mielen hyvinvointi on yrittäjän pääomaa ja yritystoiminnan keskeinen menestystekijä. Mielen hyvinvointia ja omia mielenterveystaitoja voi vahvistaa kaiken ikää, ja hyvissä ajoin ennen hankalia, yrittäjän jaksamista tai yritystoimintaa haastavia tilanteita.

Tukea jaksamisen ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen

MIELI ry toteuttaa suunnattuja hyvinvointikoulutuksia sekä ammatillisesti ohjattuja hyvinvointiryhmiä yrittäjille. Lisäämme yrittäjien tietoisuutta ja ymmärrystä mielenterveyttä tukevista arkikäytännöistä muun muassa yrittäjätilaisuuksissa pidettävillä puheenvuoroilla.

Yrittäjän Kriisikeskus

Yrittäjän Kriisikeskus tarjoaa ammatillista keskustelutukea erilaisiin elämänhaasteisiin. Maksuton palvelu on saatavilla etäyhteyksin valtakunnallisesti sekä kasvokkain Kainuussa, Rovaniemellä, Sastamalassa ja Huittisissa. Varaa aika Yrittäjän Kriisikeskukseen, jos koet esimerkiksi huolta tulevaisuudesta tai hyvinvoinnistasi, stressiä, väsymystä tai hankaluutta sovittaa yrittäjän työtä ja perhe-elämää yhteen.

Verkkomenetelmä yrittäjien mielenterveystaitojen vahvistamiseen

MIELI ry kehittää verkkopohjaisen menetelmän yrittäjien jaksamisen ja mielen hyvinvoinnin vahvistamiseksi, tavoitteena yrittäjien mielenterveystaitojen vahvistuminen ja mielen hyvinvoinnin ylläpitämisen ja edistämisen valmiuksien parantuminen.

Uuden verkkokokonaisuuden avulla yksinyrittäjät sekä mikro- ja pienyritysten yrittäjät tunnistavat oman mielen hyvinvointinsa tilan ja osaavat käyttää konkreettisia välineitä oman ja henkilöstön mielenterveyden vahvistamiseksi.

Verkkomenetelmän kehittäminen käynnistyi syksyllä 2021. Yrittäjät pääsevät pilotoimaan uutta koulutuskokonaisuutta keväällä 2022.

Yrittäjä, tule mukaan kehittämään hyvinvointikokonaisuutta

Haluamme kuulla kehittämisessä hyvinvointikokonaisuuden käyttäjien eli yrittäjien näkemyksiä ja kokemuksia. Mikäli haluat osallistua kehittämistyöhön ja antaa oman arvokkaan panoksesi yrittäjien mielenterveyden vahvistamiseen, tule mukaan yrittäjäpaneeliin ja pilotoimaan kehitettävää verkkomenetelmää.

Jos haluat osallistua kehittämiseen, ota yhteyttä Kirsi Nurmiseen, katso yhteystiedot alla.