Siirry sisältöön

Lahjoitusvarat käytetään Suomessa MIELI ry:n työhön mielenterveyden edistämiseksi ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien kriisiauttamiseen. MIELI ry:n joulukeräysvarat käytetään MIELI ry:n lasten ja nuorten mielenterveystyöhön. 

Danske Bank FI23 8000 1800 2830 05
Lahjoituksen saaja: MIELI Suomen Mielenterveys ry 
Viitenumero: 16010 (mielenterveystyö ja kriisiauttaminen)

Voit kohdentaa lahjoituksesi itse valitsemaasi kohteeseen, käyttämällä viitenumeroa:  

16010 mielenterveystyö ja kriisiauttaminen
14025 Kriisipuhelin 
14067 kriisiauttaminen 
14038 lasten ja nuorten mielenterveys 
14041 vanhusten mielenterveys 
18102 Sekasin-chat 

Varainhankinnan tuotoista noin 80 % menee mielenterveyttä tukevaan työhön Suomessa. 20 % tuotoista mahdollistaa varainhankinnan ammattimaisen tekemisen.

Suosittelemme perustamaan tapahtumaan liittyen oman Mielipotti-keräyksen, johon voi kannustaa osallistujia tekemään lahjoituksen. Tällöin lahjoitukset ohjautuvat suoraan ja luotettavasti sekä rahankeräysluvan kriteerit täyttäen lahjoitustilillemme ja tuoton kertymä näkyy reaaliaikaisesti pottinne kohdalla, jossa voi myös lukea lahjoittajien sinne jättämiä viestejä lahjoitusten yhteydessä.

Voitte myös halutessanne tehdä suoran rahalahjoituksen MIELI ry:n lahjoitustilille. 

Voit liittyä kuukausilahjoittajaksi MobilePaylla tai maksukortilla.
Kuukausilahjoittaminen e-laskulla ei ole vielä mahdollista.

Kuukausilahjoitukset veloitetaan automaattisesti joka kuun 4-8. päivä, joten 1. veloitus ei mene MobilePaylta tai kortilta heti liittymisen yhteydessä.

Voit itse päättää kuukausilahjoituksesi MobilePay-sovelluksessa milloin vaan. Jos taas kuukausilahjoituksesi maksutapana on maksukortti, ota yhteyttä lahjoittajapalveluun lahjoitukset (a) mieli.fi tai puh. 040 184 3779 (arkisin klo 9-15)

Mielinauhan neljän euron myyntihinnasta 3 € menee MIELI ry:n kotimaiseen mielenterveystyöhön ja kriisiauttamiseen. 

Lahjoitus on vastikkeeton tapahtuma, joten siitä ei synny varsinaista kuittia.  Voit liittää kirjanpidon tositteeksi tilitapahtuman tai maksukortin tapahtumatiedon ja lisäksi saamasi sähköpostikiitosviestin. Yrityksille suosittelemmekin laskun tilaamista.