Yrityskumppaniksi

Tarjoamme yrityksille kiinnostavia yhteistyömahdollisuuksia mielenterveyden hyväksi! Yritykset voivat tulla yhteistyökumppaniksi esimerkiksi huhti-toukokuussa toteutettavaan positiiviseen Mielinauha-keräykseen. Kerromme ja keskustelemme mielellämme myös muista yhteistyömahdollisuuksista.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen: varainhankintapäällikkö Sanna Karvonen puh. 040 184 5412 tai sanna.karvonen@mieli.fi
 

Yrityskumppanit

Strateginen yhteistyökumppani

Me-säätiön avulla kehitetään ja toteutetaan nuorten mielenterveyttä tukevaa Sekasin-chat -palvelua. Sekasin-chat on valtakunnallinen, laajasti avoinna oleva keskustelupalvelu, joka tukee mielen hyvinvointia ja mielenterveyden ongelmista selviämistä. Chat luo toivoa jokaiselle nuorelle ja auttaa ratkomaan mieltä painavia ongelmia. Sekasin-palvelu on auki lähes vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

"Chat on osoittautunut nuorille luontevaksi yhteydenoton kanavaksi. Keskustelutarpeen määrä on yllättänyt kaikki. Avun tulee olla nuorten ulottuvilla juuri silloin, kun he sitä kipeimmin tarvitsevat. Nuoret ovat kokeneet, että chatin kautta saatu tuki helpottaa oloa, antaa neuvoja sekä ehkäisee merkittävällä tavalla ongelmien kasautumista ja syrjäytymistä”.

Me-säätiön toimitusjohtaja Ulla Nord

 

Yhteistyökumppanit


 

 

 

Roschier-logo

 

 

 

 

Yhteystiedot

Jutta Kajander
Viestinnän asiantuntija
MIELI ry:n ja palvelujen markkinointiviestintä, Mielinauha-keräys

+358 40 801 4429Maistraatinportti 4 A, 7. krs, 00240 Helsinki

Sanna Karvonen
Varainhankintapäällikkö
Viestintä

+358 40 184 5412Maistraatinportti 4 A, 7. krs, 00240 Helsinki