Siirry sisältöön
Mielenterveyden ensiapu® 1 -koulutus

Koulutuksessa mielenterveyttä lähestytään osana terveyttä; voimavarana, mielen hyvänä vointina ja ihmisen kykynä selviytyä arjessa. Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat vahvistaa omaa tai läheistensä mielenterveyttä.

Mielenterveyden ensiapu® 2 -koulutus

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa osallistujien mielenterveysosaamista tarjoamalla asianmukaista tietoa mielenterveyden ongelmista.

Nuori mieli -koulutus

Nuori mieli -koulutus on tarkoitettu aikuisille, jotka kohtaavat 7–18-vuotiaita lapsia ja nuoria omassa lähipiirissään, työssään tai harrastuksensa kautta.

Mielenterveyden ensiapu 1® -ohjaajakoulutus

Ohjaajakoulutus antaa oikeuden ja valmiudet järjestää Mielenterveyden ensiapu® 1 -peruskoulutuksia. Voit osallistua ohjaajakoulutukseen suoritettuasi ensin Mielenterveyden ensiapu® 1 -koulutuksen.

Mielenterveyden ensiapu® 2 -ohjaajakoulutus

Ohjaajakoulutus antaa oikeuden ja valmiudet järjestää Mielenterveyden ensiapu® 2 -peruskoulutuksia. Voit osallistua ohjaajakoulutukseen suoritettuasi ensin Mielenterveyden ensiapu® 2 -koulutuksen.

Nuori mieli -ohjaajakoulutus

Voit osallistua ohjaajakoulutukseen suoritettuasi Nuori mieli -koulutuksen. Edellytämme ohjaajilta aiempaa kokemusta kouluttamisesta tai ryhmänohjaajana toimimisesta.

Suomessa asuvien mielenterveys heikentynyt vielä koronan jälkeenkin

Viidesosalla suomalaisista työikäisistä on merkittävää psyykkistä kuormittuneisuutta. Kaikkein kuormittuneimpia ovat 20–39-vuotiaat. Lisäksi väestön stressitaso on nousussa kaikissa ikäryhmissä. Heikentynyt mielenterveystilanne näkyy MIELI ry:n kriisiauttamisessa.