Siirry sisältöön
Mitä MIELI ry tekee?

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. MIELI ry puolustaa kaikkien oikeutta hyvään mielenterveyteen.

Strategia

MIELI ry vahvistaa kaikkien Suomessa asuvien mielen hyvinvointia ja tukee haavoittuvassa elämäntilanteessa olevia.

Jäsenet

MIELI ry:n jäsenistön muodostavat 54 paikallista jäsenjärjestöä ja 32 valtakunnallista järjestöä.

Medialle

Etsitkö mielenterveyden asiantuntijaa haastateltavaksi? Teetkö MIELI ry:n kanssa yhteistyötä ja tarvitset graafista ohjeistusta tai logoja eri muodoissaan? MIELI ry:n viestintä palvelee sinua mielellään ja vastaa lisäkysymyksiin tarvittaessa.

Talous

MIELI Suomen Mielenterveys ry on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö. MIELI ry:n toiminta rahoitetaan pääosin julkisin varoin.

Säännöt

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n säännöt

Huolituoli

MIELI ry:n Huolituoli on matalan kynnyksen tila, jossa voi keventää mieltään luottamuksellisesti ja matalalla kynnyksellä.

Tue MIELI ry:n toimintaa tai tule yhteistyökumppaniksi

Tukemalla MIELI ry:n toimintaa autat vaikeissa elämäntilanteissa olevia ja vahvistat mielenterveyttä Suomessa. Tarjoamme myös erilaisia mahdollisuuksia yhteistyöhön yrityksille ja yksityishenkilöille.

Mielenterveyspalkinto
Mielenterveyspalkinto myönnetään vuosittain henkilölle tai yhteisölle, joka on omassa elämässään ja toiminnassaan edistänyt ihmisten henkistä hyvinvointia ja tukenut mielenterveyttä varsinaisen mielenterveystyön ulkopuolella.
Historia

MIELI Suomen Mielenterveys ry on yksi maailman vanhimmista mielenterveysalan kansalaisjärjestöistä. MIELI ry on toiminut 125 vuotta mielenterveystyön tekijänä, uudistajana ja innoittajana.

MIELI ry:n ilmoituskanava

Ilmoituskanavassa voit tehdä ilmoituksen epäilemästäsi väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta.