Siirry sisältöön

Uutiset

Helsingin Lapinlahden Lähteelle Euroopan kansalaisyhteiskuntapalkinto

MIELI ry:n paikallisen jäsenjärjestön Pro Lapinlahti ry:n Lapinlahden Lähde -toiminta kuuluu EU:n kansalaisyhteiskuntapalkinnon voittajiin. Palkinto jaetaan vuosittain kansalaisten voittoa tavoittelemattomille ja innovatiivisille projekteille, jotka edistävät eurooppalaisia arvoja.

Video vanhemmuudesta eri kielille tekstitettynä

MIELI ry on tuottanut teini-ikäisten vanhemmille suunnattuja videoita, joissa pureudutaan murrosikäisen vanhemmuuteen - ongelmakohtiin ja ilonaiheisiin. Yksi videoista on nyt tekstitetty usealle eri kielelle, jolloin maahan muuttaneet vanhemmat saavat tietoa omalla kielellään.

Laajat lakot vaikuttavat myös MIELI ry:n kriisiauttamiseen 1.-2.2.

Ammattiliitto ERTO on mukana poliittisessa lakossa, joka koskee myös sosiaalialan järjestöissä tehtävää työtä aikavälillä 1.-2.2.2024. MIELI ry:n kriisiavun kanavat ovat pääosin avoinna myös lakon aikana, mutta palveluissa voi olla normaalia enemmän ruuhkaa.

Artikkelit

Miten läheinen voi auttaa, kun nuorta ahdistaa?

Ahdistus on epämiellyttävä mutta tärkeä tunne ja hyvin normaalia nuoruudessa. Vanhempi voi tuntea olonsa neuvottomaksi, jos nuorta ahdistaa usein. MIELI ry:n asiantuntija Elina Marjamäki kertoo, miten nuorta voi auttaa.

Blogit

Lausunnot ja kannanotot

Podcastit

Tapahtumat

Nuori mieli urheilussa -verkkokahvila 11.3.2024

Tapahtuma

Maanantaina 11.3.2024 verkkokahvilan puheenvuoron pitää MIELI ry:n asiantuntija Miguel Reyes. Keskustelemme turvallisen toimintaympäristön vaikutuksesta nuoren urheilijan kehittymiseen.

11.3.

Tutkittua tietoa