Siirry sisältöön
Kriisipuhelin
Kriisipuhelin päivystää suomeksi 24 tuntia vuorokaudessa. Voit soittaa nimettömästi ja luottamuksellisesti.
Chat
Keskusteluapua silloin, kun koet kirjoittamisen sinulle luontevaksi tavaksi käsitellä asiaa.
Ajanvaraus
Voit varata keskusteluajan lähimmästä kriisikeskuksestasi. Keskusteluapua saatavilla myös etänä.
Vertaistukiryhmät
Järjestämme vertaistukiryhmiä läheisensä menettäneille ja vaikeassa elämäntilanteessa oleville sekä tukea tarvitseville nuorille.
Kriisipuhelin 09 2525 0111 - keskusteluapua kriisiin
MIELI ry:n Kriisipuhelin päivystää 24 tuntia vuorokaudessa joka päivä numerossa 09 2525 0111. Voit soittaa nimettömästi ja luottamuksellisesti.
Vertaistukiryhmät
Ammatillisesti ohjatuissa vertaistukiryhmissä samankaltaisessa elämäntilanteessa olevat osallistujat saavat tukea toisiltaan.
Keskusteluapua netissä

Keskusteluapua silloin, kun koet kirjoittamisen sinulle luontevaksi tavaksi käsitellä asiaa ja vastaanotolle saapuminen tai puhelinsoitto eivät ole mahdollisia.

Keskusteluapua kriisivastaanotoilla

Voit varata keskusteluajan kriisityöntekijälle oman alueesi kriisikeskukselle tai etävastaanotolle, jos tarvitset keskusteluapua vaikeassa elämäntilanteessa.

MIELI Kriisikeskus Helsinki

MIELI Kriisikeskus Helsinki tarjoaa lyhytkestoista keskusteluapua kriisistä selviytymisen tueksi.

Toivon polulla® -vertaistukiryhmät läheisensä menettäneille

Läheisen menettäminen äkillisesti itsemurhan, onnettomuuden tai sairauden kautta on traumaattinen, usein koko elämän mullistava, suuri kriisitilanne. Ammatillisesti ohjatun vertaisryhmätoiminnan tavoitteena on hyödyntää samassa tilanteessa olevien keskinäistä kokemusta ja ymmärtämystä ja tukea osallistujia turvallisessa ympäristössä.

Vertaistukiryhmät nuorille aikuisille

Nuorten vertaistukiryhmät ovat tarkoitettu nuorille ja nuorille aikuisille, jotka kokevat tarvitsevansa tukea ihmissuhteissa, tulevaisuuden valinnoissa, tunteiden käsittelyssä tai muuten elämässään. Oma tunne siitä, että voisi hyötyä ryhmään osallistumisesta, on riittävä syy hakea mukaan.

Muut vertaistukiryhmät

Järjestämme vertaistukiryhmiä myös muita vaikeita elämäntilanteita ja kriisejä kohdanneille.