Siirry sisältöön

Ryhmiin kannattaa hakea, vaikka sivuiltamme huomaisitkin, että sinulle sopiva, seuraavaksi alkava ryhmä on jo täynnä. Otamme hakemuksia vastaan jatkuvasti, sillä mikäli hakijoita on paljon, aikaistamme mahdollisuuksien mukaan uuden ryhmän aikataulua.

Löydä oma tarinasi® -vertaistukiryhmät

Löydä oma tarinasi-ryhmät ovat tarkoitettu nuorille, jotka kokevat yksinäisyyttä ja tarvitsevat tukea elämäntilanteessaan tai ajattelevat voivansa hyötyä vertaistuesta. Ryhmissä huomioidaan osallistujien yksilöllinen elämäntilanne, tuen tarve, ajankohtaiset tavoitteet ja kysymykset. Ryhmissä käsitellään muun muassa itseen, elämäntilanteeseen, hyvinvointiin ja nuoruuteen liittyviä kysymyksiä ja haasteita. Osallistuminen mahdollistaa uusien näkökulmien sekä keinojen ja voimavarojen löytämisen.

Lasinen lapsuus -vertaistukiryhmät

Lasinen lapsuus –ryhmät on tarkoitettu 18-29 -vuotiaille nuorille aikuisille, jotka ovat lapsuudessaan tai nuoruudessaan kärsineet perheen aikuisten päihteiden käytöstä.  Osallistujia yhdistää halu keskustella yhdessä lapsuuden perheen päihteiden käytöstä ja sen vaikutuksista heidän elämäänsä.

Vamos Mieli -ryhmät

Vamos Mieli -vertaistukiryhmät on tarkoitettu 16–29-vuotiaille monikulttuurisille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita mielen hyvinvoinnin eri teemoista, toiminnallisia harjoituksia ja yhdessä tekemistä, esimerkiksi erilaisia retkiä, pelailua ja ruuan laittoa.

Tulevat ryhmät