Siirry sisältöön

Kiinnostaako sinua oma hyvinvointisi ja uusien taitojen oppiminen? Tuntuuko elämä joskus stressaavalta? Haluaisitko tutustua uusiin ihmisiin?

Tervetuloa mukaan Vamos Mieli -vertaisryhmiin. Ryhmissä on keskustelua mielen hyvinvoinnin eri teemoista, toiminnallisia harjoituksia ja yhdessä tekemistä, esimerkiksi erilaisia retkiä, pelailua ja ruuan laittoa.

Ryhmätoiminnassa sovelletaan Mieli ry:n kehittämiä toimintamenetelmiä. Läpileikkaavat teemat: ryhmässä toimiminen, oma jaksaminen, itsetuntemus, vuorovaikutustaidot, tunnetaidot, ihmissuhteet, resilienssi ja mielen hyvinvointi. Sisällöissä otetaan huomioon osallistujien tarpeet ja odotukset. 

Toteutus

Ryhmiin otetaan 4–8 henkilöä.

Toiminta on kulttuurisensitiivistä ja ryhmissä toteutetaan turvallisen tilan periaatteita. Ryhmätoiminta toteutetaan selkosuomeksi. Tarvittaessa apukielinä arabia ja englanti.

Toimintaan osallistuminen on maksutonta ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki 16–29-vuotiaat monikulttuuriset nuoret. Ryhmät pidetään joko etänä verkossa tai Vamos Vantaan tiloissa Myyrmäessä osoitteessa Iskoskuja 3 (Kauppakeskus Myyrmanni, 3.kerros). Sinun ei tarvitse asua Vantaalla osallistuaksesi ryhmään.

Aikataulut

Lähi- ja etäryhmiä järjestetään vuosina 2023-2025. (Katso ”Tulevat toteutukset”)

Yhteystiedot

Jos haluat mukaan Vamos Mieli -ryhmätoimintaan tai haluat kysyä lisätietoja, voit olla suoraan yhteydessä työntekijöihin tai jättää yhteydenottopyynnön Vamos Vantaan yhteydenottolomakkeen kautta.

Elisa Metsävaara
MIELI Suomen Mielenterveys ry
etunimi.sukunimi@mieli.fi

Fardoos Helal
Diakonissalaitos, Vamos Vantaa
etunimi.sukunimi@hdl.fi

Elina Saxlund
Diakonissalaitos, Vamos Vantaa
etunimi.sukunimi@hdl.fi

Tiina Alanko, Diakonissalaitos, Vamos Vantaa
etunimi.sukunimi@hdl.fi

Tulevat toteutukset


Ryhmätoiminta toimii vuosina 2023–2025 ja on STEA-rahoitettua.