Siirry sisältöön
Liittokokous 2023

Liittokokous 2023 vahvisti MIELI ry:n vuoden 2022 toiminta- ja tilintarkastuskertomuksen, tilinpäätöksen, vuoden 2023 toimintasuunnitelman sekä liittohallituksen kaudelle 2023–2026.

Liittokokous ja liittohallitus

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n ylin päättävä elin on jäsenistön edustajista koostuva liittokokous. Liittokokous kokoontuu kerran vuodessa.

MIELI Kriisipuhelin päivystää viidellä kielellä

MIELI Kriisipuhelin tarjoaa keskusteluapua kriisissä oleville. Kriisipuhelin-keskustelu tukee vaikeassa tilanteessa ja helpottaa pahaa oloa. Kriisipuhelimen tavoite on ehkäistä itsemurhia.

Kriisikeskusverkosto
MIELI ry koordinoi 22 kriisikeskuksen verkostoa.
Sekasin Kollektiivi
Sekasin Kollektiivi on lukuisten toimijoiden yhteenliittymä, jonka yhteinen visio on, ettei kukaan nuori jää pahan olonsa kanssa yksin.
Lapinlahden Lähde

Lapinlahden Lähde on mielen hyvinvoinnin ja kulttuurin tapahtumapaikka Helsingissä vanhassa Lapinlahden sairaalassa.

Tukinet

Tukinetissä on verkkopalveluja, joiden tarkoituksena on ihmisen auttaminen, tuen tarjoaminen ja kokemusten jakaminen. Tukinet on avoinna vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri ja palveluja voi käyttää nimettömästi sekä maksutta.

Rikosuhripäivystys tukee ja neuvoo

Rikosuhripäivystys RIKU tarjoaa apua, tukea ja neuvontaa rikoksen uhrille, hänen läheisilleen tai muille rikosprosessin osallisille.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja jätä hakemus.