Siirry sisältöön
Liittokokous ja liittohallitus

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n ylin päättävä elin on jäsenistön edustajista koostuva liittokokous. Liittokokous kokoontuu kerran vuodessa.

Liittokokous 2023

Liittokokous 2023 vahvisti MIELI ry:n vuoden 2022 toiminta- ja tilintarkastuskertomuksen, tilinpäätöksen, vuoden 2023 toimintasuunnitelman sekä liittohallituksen kaudelle 2023–2026.

Kriisipuhelin päivystää kuudella kielellä

MIELI ry:n Kriisipuhelin tarjoaa keskusteluapua kriisissä oleville. Kriisipuhelin-keskustelu tukee vaikeassa tilanteessa ja helpottaa pahaa oloa. Kriisipuhelimen tavoite on ehkäistä itsemurhia.

Sekasin Kollektiivi
Sekasin Kollektiivi on lukuisten toimijoiden yhteenliittymä, jonka yhteinen visio on, ettei kukaan nuori jää pahan olonsa kanssa yksin.
Lapinlahden Lähde

Lapinlahden Lähde on mielen hyvinvoinnin ja kulttuurin tapahtumapaikka Helsingissä vanhassa Lapinlahden sairaalassa.

Kriisikeskusverkosto
MIELI ry koordinoi 22 kriisikeskuksen verkostoa.
Lapinlahti-säätiö — mielen takia

Lapinlahti-säätiö sr tukee Helsingissä sijaitsevan Lapinlahden entisen sairaala-alueen mielenterveys- ja kulttuuritoimintaa. Säätiö vaalii ja suojelee alueen rakennus- ja kulttuurihistoriaa sekä puiston luontoarvoja.

Tukinet

Tukinetissä on verkkopalveluja, joiden tarkoituksena on ihmisen auttaminen, tuen tarjoaminen ja kokemusten jakaminen. Tukinet on avoinna vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri ja palveluja voi käyttää nimettömästi sekä maksutta.

Rikosuhripäivystys tukee ja neuvoo

Rikosuhripäivystys RIKU tarjoaa apua, tukea ja neuvontaa rikoksen uhrille, hänen läheisilleen tai muille rikosprosessin osallisille.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja jätä hakemus.