Skip to content

Search

Narrow search results

.

Search results

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n uutiskirjeiden tietosuojaseloste

...7. Henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset ja siirrot Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille. 8. Henkilötietojen siirrot Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Uutiskirjeet lähetetään MailChimp-palvelun kautta, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot...

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n uutiskirjeiden tietosuojaseloste

...siirrot Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille. 8. Henkilötietojen siirrot Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Uutiskirjeet lähetetään MailChimp-palvelun kautta, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä...

Stressin hallinta

...voimavarojasi. 2. Pohdi ensin mikä niitä vahvistaa, suunnittele ja tee sitten konkreettisia toimenpiteitä. 3. Turvaa riittävä yöuni. 4. Unen tarve on yksilöllinen, mutta yhteistä on, että liian vähäinen uni heikentää...

Vid plötsliga dödsfall blir anhöriga ofta utan stöd

...i sorgkonferensen genom att anmäla sig här www.surut.fi. Ytterligare information: Terhi Kantanen (mediekontakt) terhi.kantanen@huoma.fi 050 401 2230 Anna Liisa Aho Sorgforskare, doktor i hälsovetenskap, universitetslektor (TAU) 044 040 7066, annaliisa.aho@tuni.fi...

Vahvista eustressiä, vähennä distressiä

...siihen. Kuormittavan stressin oireita Hyvän olon kokemus puuttuu, rentoutuminen on vaikeaa. Mieltä kiristää tunne siitä, ettei selviä. Kivut, säryt ja univaikeudet verottavat voimia. Hermostuneisuus, ahdistuneisuus ja eristäytymisen kokemus kalvavat mieltä....

Istunto 1: Perustietoa traumaattisista kriiseistä

...ihmisen kanssa. Tapahtuma saattaa ensiksi unissa esiintyä painajaisten muodossa, mutta myöhemmin unet usein monipuolistuvat. Useat kuvaavat tuntemuksiaan seuraavanlaisilla ilmauksilla: ”Luulen tulevani hulluksi”, ”Pää ei kestä”, ”Selviänkö tästä ikinä?”, ”Elämä tuntuu...

Heini Laukkanen: “Vaikea tieni ei ole ollut turha”

...ja avohoitojaksot seurasivat toisiaan. – Osastohoidossa Tampereen yliopistollisessa keskussairaalassa auttoi se, että minua heräteltiin huomaamaan oma vastuuni. Se ei ollut pakolla hoitamista, vaan ymmärryksen lisäämistä siitä, ettei kukaan voi tehdä...

Tarinoiden imussa Story sharing cafessa

...voi alkaa. “Story sharing cafen idea on jakaa tarinoita”, tiivistää ohjaaja Max Bremer Teatteri Universumista. “Osallistujat otetaan vastaan lämpimillä tervetulotoivotuksilla ja usein musiikkiesityksillä. Heidät ohjataan pieniin ryhmiin mieluiten monikulttuurisesti ja...

Tunnerobotti lapsille

...Lapsi vääntää säädintä tunteen voimakkuuden mukaan: Unilelusi katosi. Miltä se tuntui? Mikä helpotti oloa? Miltä tuntui, kun unilelu löytyi? Tunnerobotti auttaa lasta huomaamaan, että tunteet tulevat ja menevät ja että...