Siirry sisältöön
Ahdistuneen nuoren tukeminen -koulutus

Peruskoulun ja toisen asteen ammattilaisille suunnattu koulutus tarjoaa osallistujalle oman työnkuvan mukaisia konkreettisia keinoja tukea nuorta, jonka kasvu ja arjessa selviytyminen ovat vaarantuneet ahdistuneisuuden takia.

Nepsy-oppijan mielenterveyden vahvistaminen -koulutus

Peruskoulun ja toisen asteen oppilaitosten henkilöstölle suunnattu koulutus tarjoaa oman työnkuvan mukaisia konkreettisia keinoja tukea nepsy-oppijan mielenterveyttä ja sitä kautta koulun arjessa onnistumista.

Uupuneen nuoren tukeminen -koulutus

Ammatillisen oppilaitoksen ja lukion henkilöstölle suunnattu koulutus tarjoaa konkreettisia keinoja tukea uupunutta opiskelijaa, jonka oppiminen on vaarantunut opiskelu-uupumuksen takia.

Kehon ja mielen rauhoittamisen työpaja

Varhaiskasvatuksen ja alakoulun henkilöstölle suunnatussa koulutuksessa käsitellään tietoisuus- ja tunnetaitoja ja tutustutaan lapsille sopiviin harjoituksiin.

Hyvää mieltä yhdessä -koulutus alakoulujen henkilöstölle

Hyvää mieltä yhdessä -koulutuksessa saat innostavia ideoita ja konkreettisia työkaluja alakoululaisen mielenterveyden edistämiseen.

Hyvän mielen taitomerkki -perehdytys

Koulutuksessa tutustut Hyvän mielen taitomerkkiin, sähköiseen mielenterveystaitojen oppiaineistoon peruskouluun. Kesto 1 tunti.

Haastavat tunteet koulussa -työpaja peruskoulun henkilöstölle

Työpajassa tutustutaan tunteiden aivokemiaan ja perehdytään keinoihin, joilla tunteita voi käsitellä ja säädellä.

Hyvän mielen koulu -koulutus yläkoulun tai yhtenäiskoulun henkilöstölle

Millainen on Hyvän mielen koulu? Tietoa ja konkreettisia työkaluja mielenterveyden edistämiseen yläkouluissa ja yhtenäiskouluissa.

Mielenterveystaitoja maahan muuttaneille oppilaille -koulutus

Mima -koulutus antaa välineitä kieli- ja kulttuuritietoiseen oppilaiden kohtaamiseen ja mielenterveystaitojen vahvistamiseen perusopetuksessa.

Hyvän mielen oppilaitos -koulutus lukion henkilöstölle

Hyvän mielen oppilaitos -koulutus perehdyttää nuorten mielenterveyden edistämiseen oppilaitoksessa.

Hyvän mielen oppilaitos -koulutus ammatillisen oppilaitoksen henkilöstölle

Hyvän mielen oppilaitos -koulutus perehdyttää nuorten mielenterveyden edistämiseen oppilaitoksessa.

Mielenterveystaitoja maahan muuttaneille opiskelijoille

Mielenterveystaitoja maahan muuttaneille opiskelijoille -koulutuksessa käsitellään maahan muuttaneiden opiskelijoiden mielenterveyden tukemista ammatillisessa oppilaitoksessa.

Video vanhemmuudesta eri kielille tekstitettynä

MIELI ry on tuottanut teini-ikäisten vanhemmille suunnattuja videoita, joissa pureudutaan murrosikäisen vanhemmuuteen - ongelmakohtiin ja ilonaiheisiin. Yksi videoista on nyt tekstitetty usealle eri kielelle, jolloin maahan muuttaneet vanhemmat saavat tietoa omalla kielellään.