Siirry sisältöön

Vertaistukiryhmä lapsuudessa seksuaalista väkivaltaa kokeneille

Suomen DELFINS ry järjestää yhteistyössä Turun kriisikeskuksen Koski-seksuaaliväkivaltatyön kanssa suljetun Zoom-ryhmän
Ryhmä on tarkoitettu yli 18-vuotiaille lapsuudessa seksuaaliväkivaltaa kokeneille. Kokoontuminen tapahtuu videovälitteisesti Zoomissa. Tähän tarvitset joko älypuhelimen tai kameralla ja mikrofonilla varustetun tietokoneen.

Aika:
5.10.2023 – 14.12.2023
Paikka:
Ryhmä toteuteaan videovälitteisesti Zoomissa
Hinta:
Ryhmä on osallistujille maksuton
Lisätiedot:
Ilmoittautuminen ryhmään 22.9.2023 mennessä: henna.lamminen@suomendelfins.fi tai jenna.trogen@turunkriisikeskus.fi Ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia on 5–7. Ryhmään haluavat haastatellaan etukäteen. Haastattelut tehdään viikolla 38–39 (Teams tai Zoom). Ensisijalla ovat hakijat, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet suljettuun ryhmään.
Ilmoittautuminen on päättynyt

Ryhmän tarkoituksena on tutkia yhdessä omia ajatuksia, tunteita sekä käyttäytymistä ja sitä, kuinka ne vaikuttavat toinen toisiinsa. Lisäksi pohdimme yhdessä toimintatapoja, joilla voimme tukea omaa selviytymistä arjessa. Jokaisella ryhmäkerralla on oma teemansa, jonka pohjalta keskustelu syntyy. Ryhmäkerrat muodostavat yhdessä prosessin, jonka vuoksi odotamme, että jokainen ryhmäläinen pystyy sitoutumaan kaikkiin kokoontumisiin. Ryhmä sisältää myös kotitehtäviä, jotka tulee tehdä ennen seuraavaa tapaamiskertaa.


Sisältö liittyy seuraaviin aihealueisiin: