Siirry sisältöön
Koulutus

Ikääntyvä mieli – Mielenterveyden ensiapu®1 – verkossa koulutus 29.8.-26.9.2024 vanhuspalvelussa, omaishoidossa ja ikäihmisten harrastustoiminnassa työskenteleville.

Aika:
29.8.2024 – 26.9.2024
Hinta:
130 €/osallistuja. Koulutus laskutetaan ja osallistuminen tulee olla maksettu ennen koulutuksen aloitusta. Hinta sisältää Mielenterveys elämäntaitona -kirjan ja Hyvä Mieli - pohdintoja mielen hyvinvointiin -työkirjan.
Paikka:

Teamsillä, Verkossa, Finland

Maakunta:
Valtakunnallinen
Lisätietoja koulutuksesta:
Mielenterveyden ensiapu® 1 -koulutus
Ilmoittautumisaika:
28.6.2024 – 15.8.2024
Ilmoittaudu koulutukseen

Aikataulu

Koulutuksessa ikäpainotus

Ikääntyvä mieli – Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus tarjoaa tutkittua tietoa ikääntyvän mielenterveydestä sekä keinoja oman ja toisten mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Mielenterveyttä lähestytään voimavarana, mielen hyvänä vointina ja ihmisen kykynä selviytyä arjessa kaikkina elinvuosinaan.

Ikääntyvä mieli -koulutuksen sisältö
• Mielenterveys ikääntyessä osana hyvinvointia ja terveyttä
• Ikääntyminen ja tunnetaidot
• Elämän monet kriisit ja selviytyvä ihminen
• Ihmissuhteet ja vuorovaikutus ikääntyessä
• Arjen taidot ikääntyessä

Koulutuksen kesto on 14 t. Todistuksen saaminen edellyttää verkkokoulutuksessa osallistumista kaikkiin webinaareihin sekä itsenäisesti suoritettavien tehtävien suorittamista. Poissaoloja ei voi korvata ts. korvaavia tehtäviä ei järjestetä.

Osaamistavoitteet – koulutuksen jälkeen osallistuja
• ymmärtää mielenterveyden voimavarana
• tunnistaa ikääntyvän mielenterveyteen vaikuttavia asioita
• tunnistaa ja harjoitella mielenterveystaitoja.

Erityistä!
Koulutus toimii alalla työskentelevien vertaisryhmänä, tukee osallistujan omaa jaksamista ja kokemuksellista oppimista. Koulutuksen viisi Teams-webinaaria á 1,5 tuntia ovat 29.8./5.9./12.9./19.9./ 26.9. aina klo 15-16.30. Huomioitavaa on varata aikaa tapaamisten välillä itsenäisesti työstettäville tehtäville arvioiden noin viitisen tuntia. Koulutuksen ohjaa MIELI ry:n MTEA-ohjaaja, logoterapeutti Mirja Erlund. Lisätietoja koulutuksesta mirja.erlund@logoterapiapalvelut.fi tai p. 0400 671569. Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamiset tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua. Peruttamatta jättämisestä laskutetaan 50 € .

Sivua muokattu 23.7.2024