Siirry sisältöön
Koulutus

Uutistulvia & kriisitietoisuutta -Whatsapp-ryhmä

Aika:
23.10.2023 – 3.11.2023
Maakunta:
Valtakunnallinen
Ilmoittautumisaika:
12.10.2023 – 24.10.2023
Ilmoittautuminen on päättynyt

Aikataulu

Tule mukaan juttelemaan ilmastouutisten herättämistä fiiliksistä! WhatsApp-ryhmäkeskustelu on aktiivinen kahden viikon ajan 23.10.–3.11.
 
Kesällä koettiin metsäpaloja ja tulvia. Syyskuu oli ennätyksellisen lämmin. Olosuhteet Suomessa uhkaavat muuttua vauhdilla. Lapin lämmetessä osa pohjoisen uhanalaistuvista eläinlajeista saattaa hävitä kokonaan. Etelässä on puhuttu pitkään talvien lyhenemisestä ja lämpöaaltopäivien lisääntymisestä.
 
Saamme lukea jatkuvalla syötöllä uusia ilmasto- ja ympäristöuutisia. Mitä kesän tai syksyn tapahtumat ovat sinussa herättäneet? Entä tulevaisuuden olosuhteista kertovat jutut? Tässä ryhmässä jaetaan ajankohtaisia uutisia, some-sisältöjä ja sulatellaan niitä yhdessä.
 
Ryhmässä pohditaan ja jaetaan myös erilaisia hyvinvoinnin ylläpitämisen ja pärjäämisen keinoja. Mikä auttaa kaiken tiedon keskellä elämisessä?
 
Luvassa on helppoja harjoitteita, joita voi tehdä omassa tahdissa. Ryhmä on maksuton ja sopii kaikille, jotka haluavat tukea toisistaan. Ilmoittaudu mukaan tällä viiimeistään 22.10. Saat ilmoittautumisen yhteydessä linkin Whatsapp-ryhmään, johon voit liittyä puhelimellasi. Ryhmän ohjaa Taneli Saari Ympäristö ja tulevaisuus mielessä -hankkeesta. Lisätietoa: taneli@tunne.org ja ymparistoahdistus.fi.

Sivua muokattu 29.5.2024