Siirry sisältöön
Koulutus

Ympäristötunteiden äärellä -etätyöpaja

Aika:
9.3.2023 – 9.3.2023
Maakunta:
Valtakunnallinen
Ilmoittautumisaika:
2.3.2023 – 9.3.2023
Ilmoittautuminen on päättynyt

Aikataulu

Huolettaako ilmastokriisi, surettaako luontokato, mietityttääkö tulevaisuus? Tule mukaan Ympäristötunteiden äärellä -etätyöpajaan!

Ympäristökriisin eri osa-alueet ja muut tulevaisuuden epävarmuudet herättävät meissä paljon erilaisia tunteita ja ajatuksia. Toiminta voi auttaa tunteiden käsittelyssä, mutta myös tunteiden äärelle on hyvä pysähtyä, jotta vältämme uupumisen ja kyynistymisen.

Zoom-etätyöpaja torstaina 9.3.2023 klo 18–20 tarjoaa keinoja ympäristöön liittyvien tunteiden kohtaamiseen ja käsittelyyn. Työpajassa saat vertaistukea ja mahdollisuuden pohtia omaa suhtautumistasi ilmasto- ja ympäristökriisiin sekä tulevaisuuteen.

Työpaja sopii lähtökohtaisesti kaikille, jotka haluavat vertaistukea ja keskustelua ympäristötunteiden käsittelyyn. Keskeistä työpajassa on luottamuksellisuus, kaikkien ryhmäläisten arvostus, oikeus puhua ja olla puhumatta. Jos sinusta tuntuu, että et esimerkiksi juuri nyt jaksa tai ole valmis kuulemaan muiden kokemuksia, voit kokeilla esimerkiksi itse tehtäviä harjoituksia.

Työpajan ohjaa Tunne ry:n toiminnanjohtaja Taneli Saari. Työpaja on osa Ympäristö ja tulevaisuus mielessä -hanketta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Sivua muokattu 15.6.2024