Siirry sisältöön
Koulutus

Yrittäjän mieli -verkkovalmennus yksin-, mikro- ja pienyrittäjille

Aika:
1.3.2024 – 14.4.2024
Hinta:
95 €
Maakunta:
Valtakunnallinen
Ilmoittautumisaika:
7.2.2024 – 29.2.2024
Ilmoittautuminen on päättynyt

Aikataulu

Yksin-, mikro- ja pienyrittäjille suunnattu verkkovalmennus toteutetaan 1.3.-14.4.2024. välisenä aikana. Valmennuksen moduulit avautuvat Moodle-alustalle noin puolentoista viikon välein. Voit itse valita milloin ja miten kauan käytät aikaasi valmennukseen.

Verkkovalmennus perustuu itseopiskeluun sekä itsetuntemusta lisäävien, omaa yrittäjyyttä pohtivien tehtävien ja harjoitusten tekemiseen.

Verkkovalmennuksen hinta on 95 € (valmennus on arvonlisäveroton). Voit maksaa valmennuksen ilmoittautumisen yhteydessä MIELI ry:n verkkokaupassa tai antaa yrityksesi verkkolaskutustiedot, jolloin saat MIELI ry:ltä verkkolaskun. Huomaathan, että laskuttaminen on mahdollista vain yrityksille/yhteisöille ja verkkolaskuna.

Ilmoittautuminen verkkovalmennukseen on mahdollista peruuttaa veloituksetta viimeistään 7 vuorokautta ennen valmennuksen alkua. Sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova eikä rahoja peruutetusta osallistumisesta palauteta.

Verkkovalmennus toteutetaan, mikäli siihen on vähintään 6 osallistujaa. Valmennuksen toteutuminen varmistuu siis 29.2. jolloin ilmoittautumisaika päättyy. Mikäli valmennusta ei toteuteta, maksetut osallistumismaksut palautetaan ilmoittautuneille. 

Verkkovalmennusta tukee kolme vapaaehtoista, maksutonta etätapaamista, jotka Yrittäjän Kriisikeskus ohjaa. Etätapaamiset toteutetaan 7.3., 19.3. ja 28.3. klo 9-10.30. Etätapaamisissa on mahdollista jakaa ohjatusti verkkovalmennuksen herättämiä ajatuksia ja kokemuksia muiden valmennukseen osallistuvien yrittäjien kanssa ja saada vertaistukea. Toivomme, että etätapaamisiin mukaan tulevat yrittäjät osallistuvat kaikkiin kolmeen tapaamiseen.

Valmennuksen ohjaajana on MIELI ry:n Työelämän mielenterveys -yksikön asiantuntija Kirsi Nurminen (kirsi.nurminen@mieli.fi). Maksuttomien etätapaamisten ohjaajana toimii Yrittäjän Kriisikeskuksen Virve Lähdesmäki (virve.lahdesmaki@yrittajankriisikeskus.fi).

Sivua muokattu 25.5.2024