Siirry sisältöön
Tapahtuma

MHAW 2024 – Mental Health Art Week 20. – 26.5.

Mental Health Art Week (MHAW) -tapahtumaviikko järjestetään jälleen toukokuun lopulla, tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Tule mukaan!
Aika:
20.5.2024 – 26.5.2024

Kymmenvuotias hyvän mielen kulttuuriviikko vahvistaa yhteyksiä ja tarjoaa elämyksiä

Mental Health Art Week (MHAW) -viikolla pääsee nauttimaan kulttuurielämyksistä lähes kolmellakymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Matalan kynnyksen kulttuuri- ja taidetapahtumat vahvistavat paikallista hyvinvointia ja lisäävät ymmärrystä kulttuurin ja taiteen vaikutuksista mielenterveyteen. 

Tapahtumaviikko mahdollistaa hyvän mielen hetkiä ja kohtaamisia kulttuurin, taiteen ja musiikin parissa. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti kaikille avoimia ja maksuttomia.

Vuoden tapahtumien teema yhteys näkyy ja kuuluu niin konserteissa, työpajoissa, näyttelyissä, teatteriesityksissä, kuin katutaidetapahtumissakin.

MIELI ry:n paikallisyhdistykset toteuttavat tapahtumia yhteistyössä Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n jäsenorkestereiden sekä lukuisten muiden paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Paikallisyhdistyksistämme ovat mukana ainakin paikkakunnat: Akaa, Etälä-Karjala, Helsinki, Joensuu, Kauhajoki, Kotka, Lohja, Turku, Rauma, Oulu, Petäjävesi, Tampere, Rovaniemi, Salo, Satakunta, Suonenjoki, Teuva, Vihti, Viitasaari, Kouvola (Vuoroveto) ja Ylöjärvi. Valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme tapahtumaviikkoon osallistuvat Terveyttä kulttuurista ry ja Mieli Ilman rajoja ry.

Tarkemmat tiedot paikkakuntakohtaisista tapahtumista päivittyvät tälle sivulle huhtikuun aikana. Voit seurata MHAW-viikkoa myös MHAW:n omilta Facebook-sivuilta.

Mental Health Art Week rantautui Skotlannista Suomeen vuonna 2014. Viikko järjestetään jo kymmenettä kertaa. Tule mukaan!

Osallistu tapahtumaviikkoon vapaaehtoisena!

Lisätiedot:

Melis Ari-Gurhanli
Suunnittelija & MHAW-koordinaattori
melis.ari@mieli.fi p. 040 186 8122

Seuraa MHAW-Facebook sivua: www.facebook.com/mentalhealthartweek


Nuori henkilö Mielinauha rinnassa

Jokainen mieli tarvitsee lohtua

Maailman kriisien ja taloudellisen tilanteen myötä erityisesti kriisityön ja nuorten mielenterveystyön tarve on kasvanut. Lahjoittamalla autat ehkäisemään mielenterveyden ongelmia ja vahvistat kaikenikäisten mielenterveyttä Suomessa. 

Sivua muokattu 4.4.2024