Siirry sisältöön
Mun Mieli –sovelluksen tietosuojakäytäntö

MIELI Suomen Mielenterveys ry (myöhemmin MIELI ry) hallinnoi Mun mieli –sovellusta, jonka MIELI ry tuotti yhdessä Vantaan kaupungin kanssa. Sovellus on ladattavissa Google Play Kaupassa ja iStoressa suomeksi ja ruotsiksi (Min Fiilis).

MIELI ry kunnioittaa sovelluksen käyttäjien yksityisyyden suojaa: sovelluksen kyllä / ei -kysymyksiin vastataan anonyymisti.

Sovelluksessa on kaksi vaihtoehtoa. Yksityiseen kyselyyn vastatessa tunnuksia ei luoda eikä vastaajaa yksilöiviä tietoja tallennu. Ryhmäkysely-vaihtoehdossa ei myöskään vastaajaa yksilöiviä tietoja tallennu. Sovellus laskee samalla ryhmätunnuksella vastanneiden henkilöiden yhteisten kyllä -ja ei -vastausten lukumäärän. Ryhmän yhteinen tulos on löydettävissä ryhmätunnuksen perusteella. Yksittäisen vastaajan tietoja on siis mahdotonta saada selville.

Ryhmätunnusta käyttäessä sovellukseen täytetään yksi tai kaksi sähköpostiosoitetta, joihin voi lähettää automaattisen viestin kiusaamista ja yksinäisyyttä koskevissa kysymyksissä. Lähettäjä ei ole tunnistettavissa, eivätkä mailiosoitteet arkistoidu mihinkään.

Tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä voit ottaa meihin yhteyttä:

MIELI Suomen Mielenterveys ry

Maistraatinportti 4 A,7.krs

00240 Helsinki p. (09) 615516

Lisätietoa: asiantuntijakoordinaattori Riikka Nurmi, puh. 040 678 7392,riikka.nurmi@mieli.fi