Siirry sisältöön

Haetaan koulutuskoordinaattoria koulutyöhön

MIELI ry etsii nyt koulutuskoordinaattoria valtakunnallisen koulutustoiminnan laajentuessa edelleen.

MIELI ry on johtava mielenterveysosaamisen kouluttaja Suomessa.MIELI ry on tarjonnut mielenterveystaitoihin liittyvää koulutusta varhaiskasvatukseen ja kouluille jo 20 vuoden ajan ja kouluttanut sinä aikana yli 30 000 kasvatus- ja opetusalan ammattilaista. Koulutusten kautta lasten ja nuorten parissa työskentelevät kasvatusalan ammattilaiset saavat osaamista ja konkreettisia työvälineitä vahvistaa lasten mielenterveyttä oman työnsä kautta. 

Koulutuskoordinaattorin työssä vastaat erityisesti kouluille suunnattujen koulutusten koordinoinnista, seurannasta ja raportoinnista. Lisäksi vastuullasi on koulutusten valtakunnallisen kattavuuden suunnittelu ja varmistaminen. Tehtävään kuuluu keskeisesti yhteydenpito MIELI ry:n kouluttajien sekä koulutusten tilaajien kanssa: käytännön järjestelyt lähi- ja etäkoulutuksien tarpeiden mukaisesti sekä kouluttajien tukeminen teknisissä asioissa. Lisäksi huolehdit koulutuksiin sisältyvien materiaalien toimitusten koordinoinnista sekä koulutusmateriaalien seurannasta. Koulutusten markkinoinnissa, koordinoinnissa ja raportoinnissa teet tiivistä yhteistyötä tiimisi kanssa. 

Toivomme, että sinulla on soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta koulutuskoordinoinnista sekä koulutusten markkinoinnista. Työskentelet mielelläsi erilaisten ohjelmien ja järjestelmien parissa ja sinulla on valmiutta tukea kouluttajia etäkoulutusten teknisessä toteuttamisessa Teamsin kautta.

Työ edellyttää hyviä projekti- ja ajanhallinnan taitoja sekä järjestelmällistä työotetta. Olet oma-aloitteinen, suunnittelet ja aikataulutat omaa työtäsi. Hahmotat kokonaisuuksia ja osaat kuljettaa eteenpäin useita asioita samanaikaisesti huolellisella otteella. 

Nautit ihmisten kohtaamisesta, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet innolla viemässä MIELI ry:n viestiä eteenpäin oman työsi kautta. Työskentelet mielellään tiimissä, jossa kannetaan vastuuta niin omista kuin yhteisistä tehtävistä. 

Tarjoamme sinulle innostavan ja asiantuntevan yhteisön, jossa saat kehittää omaa osaamistasi sekä merkityksellistä työtämme lasten ja nuorten mielenterveyden vahvistamiseksi. Tehtäväsi sijoittuu varhaiskasvatuksen ja koulutyön yksikköön kuuluen laajempaan lasten, nuorten ja perheiden työn kokonaisuuteen. Viihtyisät ja nykyaikaiset työtilamme ovat Pasilassa, mutta sinulla on mahdollisuus myös joustavaan etätyöhön.  

Tehtävä täytetään mahdollisimman nopeasti, ajalle 1.4.2022-31.12.2023. Tehtävä on kokopäiväinen. Palkkaus on sosiaalialan työehtosopimuksen mukainen ja sijoittuu palkkaluokkaan 5.

Lisätiedustelut 11.3. klo 9-10, 18.3. klo 14-15. Varhaiskasvatuksen ja koulutyön päällikkö Anniina Pesonen, 045-6387122, anniina.pesonen@mieli.fi .