Avoin työpaikka: Digitaalisen viestinnän asiantuntija

Uutiset

​MIELI Suomen Mielenterveys ry tekee työtä mielenterveyden edistämiseksi ja ongelmien ehkäisemiseksi. Koordinoimme valtakunnallisen kriisikeskusverkoston toimintaa sekä edistämme lasten, nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen 

Digitaalisen viestinnän asiantuntijaa

Vastaat MIELI ry:n omista ja ostetuista digitaalisista mediakanavista ja mieli.fi-sivustosta.

Vuoden 2020 aikana toteutetaan johdollasi mieli.fi-uudistus. Pääset kehitystyöhön hyvistä lähtökohdista. Sivustolla on jo lähes 200 000 kävijää kuukaudessa. Sisältötuotanto on päivittäistä.

MIELI ry:n strategisena tavoitteena on olla erottuva toimija ja vahva tekijä digitaalisessa maailmassa sekä vaikuttava digitaalisen sisällön tuottaja ja innovatiivinen osaamisen edistäjä mielenterveyden alalla.

Markkinointiviestinnän ja teknologian soveltamisen asiantuntemuksesi auttaa meitä kaikkia digitaalisen viestinnän ja palvelujen kanssa toimivia edistämään jokaisen Suomessa asuvan oikeutta hyvään mielenterveyteen. 

Sinulla on vahvaa näyttöä digitaalisesta markkinoinnista ja kehitysprojekteista. Datan hyödyntäminen kuuluu toimintatapoihisi. Olet yhdessä tekijä ja verkostoituja. Seuraat yhteiskunnan muutoksia ja haluat olla keskustelemassa ajassa. Sinulla on mielellään kokemusta mediaviestinnästä.

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen työn arvostetussa, innostuneessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Tehtävä sijoittuu viestintäyksikköön. MIELI ry:ssä on 140 työntekijää. 

MIELI ry:n toimisto sijaitsee Länsi-Pasilassa Helsingissä Keskuspuiston ja hyvien liikenneyhteyksien ääressä. Tehtävä täytetään 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.10.2019 mennessä osoitteeseen rekry@mieli.fi

Lisätietoa: 11.10. klo 13-15, 14.10. klo 14-17 ja 17.10.2019 klo 9-11, viestintäjohtaja Eila Ruuskanen-Himma, puh. 0400 770 949.

Lisätietoa myös mieli.fi

Takaisin