Kriisivastaanotto tarjoaa keskusteluapua

Kriisivastaanotolla kriisityöntekijät tarjoavat henkilökohtaista keskusteluapua selviytymisen tueksi yksilöille, pariskunnille ja perheille. Tukea ja apua tarjotaan myös maahanmuuttajille suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ja tarvittaessa myös tulkin välityksellä.

Kriisityöntekijät ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Auttamisen tavoitteena on tukea asiakasta selviytymään vaikeasta tilanteesta. Kriisiasiakkaalla on myös mahdollisuus saada koulutettu vapaaehtoinen tukihenkilö, jota myös sitoo vaitiolovelvollisuus.

Vastaanotolle ei tarvita lähetettä, yhteydenotto puhelimitse riittää. Asiakkaaksi haluava voi ottaa yhteyttä joko suomenkieliseen asiakaspuhelimeen tai englanninkieliseen ulkomaalaisten kriisipalveluun / Crisis service for foreigners.

Ota yhteyttä kriisikeskukseen, jos tarvitset tukea vaikeassa elämäntilanteessa tai traumaattisen tapahtuman jälkeen. Mikäli kyse on terveydenhoitoa vaativasta mielenterveyden häiriöistä, silloin kannattaa olla yhteydessä terveydenhuoltopalveluihin, kuten omaan terveyskeskukseen.

Tapaamiset ovat luottamuksellisia ja yksityisyyttä kunnioittavia. Kriisikeskuksessa voi asioida nimettömänä ja palvelut ovat maksuttomia. Kriisivastaanotolla voi asioida yksin, puolison tai perheen kanssa.

Ajanvaraustiedustelut

(09) 4135 0510
avoinna ma-to klo 9-12 ja 13-15 sekä pe klo 9-12

Crisis service for foreigners / For appointments call

(09) 4135 0510
avoinna ma-to klo 9-12 ja 13-15 sekä pe klo 9-12
open on Mon-Thu 9- 12 and 13-15, on Fri 9-12

Huomioithan, että yhteystietojen lähettäminen tapahtuu lähettäjän omalla vastuulla, käytössämme ei ole tietosalattua sähköpostiyhteyttä.

Yhteydenottolomake

Voit halutessasi ottaa yhteyttä ja tiedustella ajanvarausta SOS-kriisikeskuksesta allaolevalla nettilomakkeella.

SOS-kriisikeskuksen asiakaskokous on keskiviikkoisin, jonka jälkeen otamme yhteyttä asiakkaisiin mahdollisimman pian. SOS-kriisikeskuksen puhelu tulee tuntemattomasta numerosta. Kiireellisessä avun tarpeessa kannattaa ottaa yhteyttä oman paikkakunnan kriisipäivystykseen tai hätänumeroon 112.