Tukea netistä

MIELI ry:n verkkopalveluista saat apua silloinkin, kun tuen tarve ei ole kellonajasta riippuvainen, vastaanotolle saapuminen tai puhelinsoitto eivät ole mahdollisia, tai kun kaipaat tukea oman prosessisi käsittelyyn ja koet kirjoittamisen luonnolliseksi tavaksi käsitellä asiaa.

Solmussa-chat aikuisille päivystää Tukinetissä maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 15-19 sekä tiistaisin klo 15-17. Chatissa voit keskustella mielessäsi olevasta huolesta tai hankalasta elämäntilanteesta. Sinulle vastaa koulutettu vapaaehtoinen tai sosiaali- ja terveysalan ammattilainen.

Verkkokriisikeskus Tukinetissä on tarjolla monimuotoisesti sekä henkilökohtaisia että ryhmämuotoisia palveluita yli 100 organisaation voimin.

Sekasin-chat päivystää ma-pe klo 9-24 ja viikonloppuisin klo 15-24. Sekasin-chat on valtakunnallinen, laajasti avoinna oleva keskustelupalvelu nuorille, joka tukee mielen hyvinvointia ja mielenterveyden ongelmista selviämistä. Chat luo toivoa jokaiselle nuorelle ja auttaa ratkomaan mieltä painavia ongelmia. 

Oma-apuohjelmista voit saada apua silloin, kun kriisistä on jo kulunut hetki ja koet, että itsenäinen työskentely hyödyttäisi sinua eniten.

 

Vuosiraportit ja -tilastot

Sekasin-chat vuosiraportti 2019 (PDF)
 

Yhteystiedot

Satu Sutelainen
Verkkokriisityön päällikkö

09 41350 510 (vaihde)Maistraatinportti 4 A, 4. krs, 00240 Helsinki