Gå till innehåll

MIELI Kriisichat för vuxna (på finska)

MIELI kriisichat dejourerar från måndag till torsdag kl. 15-19.

I chatten kan du på finska diskutera dina bekymmer eller en svår livssituation. Utbildade stödpersoner samt professionella inom social -och hälsovårdsbranschen svarar i chatten.

MIELI Tukisuhde

Skriv till MIELI tukisuhde om ditt behov av hjälp behöver bearbetas under flera samtal. Du får en egen stödperson som du kan skriva till. Vi strävar efter att svara på ditt meddelande inom fem dagar. Du kan också komma överens med din stödperson om tider för samtal på chatten. Tjänsterna för krisarbete på nätet erbjuds anonymt och är konfidentiella.

Delta i Tukinets samtalsgrupper och gruppchattar

Nätkriscentret Tukinet erbjuder ett brett utbud av samtalsgrupper för olika målgrupper . Det ordnas dagligen gruppchattar med olika teman som du kan delta i. Över 100 olika organisationer står för utbudet.

Chatten Sekasin och Sekasin Gaming – samtalsforum som riktar sig till unga

Sekasin-logo

Chatten Sekasin

Sekasin-chatten för unga är öppen på svenska alla dagar 15-19. Andra tider kompletteras den på svenska av Ärligt talat -chatten.
På finska kan du chatta må-fre 9-24 samt under veckosluten kl. 15-24.

Kontakta chatten när du har behov att diskutera saker som känns svåra och tynger dig. Chatten inger hopp och är ett stöd för den psykiska hälsan.

Chatten är riktad till åldersgruppen 12-29.

sekasin.fi/se

Sekasin Gaming -logo

Sekasin Gaming

Sekasin Gaming är öppen 24/7. På serverns tal-och textkanaler kan du träffa nya människor, få nya vänner och spela tillsammans med andra i en trygg miljö.

Förutom kamratstöd finns det professionella inom olika områden som kontinuerligt verkar på nätet. Samtalen modereras dygnet runt.

discord.gg/sekasin