Siirry sisältöön

Yhteisössä on voimaa

Kansallinen liiga ja MIELI ry ovat yhdistäneet voimansa ja aloittaneet yhteispelin nuorten mielenterveyden hyväksi, koska nuoret tarvitsevat nyt apua: 

  • Nuorten mielenterveyden ongelmat, esimerkiksi masennus- ja ahdistusoireet ovat voimakkaasti lisääntyneet. Palvelut ovat pahasti ruuhkautuneet. Apua tarvitsevat nuoret jäävät jonoon ja ongelmat pääsevät pahenemaan.
  • Nuorten aikuisten kokema uupumus töissä on lisääntynyt ja se näkyy sairauspoissaoloissa.
  • Useampi kuin joka kolmas yläkoulua, lukiota tai ammattioppilaitosta käyvä tyttö kokee kohtalaista tai vaikeaa ahdistuneisuutta. Pojista joka kymmenes. (Kouluterveyskysely 2023)
  • Nuorten naisten lisääntynyt ahdinko näkyy itsetuhoisuutena ja myös itsemurhaluvuissa. (Tilastokeskuksen kuolinsyytilasto 2023)

Osallistu Mieli pelissä -keräykseen ja lahjoita nyt

Jokainen lahjoitus on arvokas, koska jokainen nuori mieli on arvokas. 💚

Kuukausilahjoittajien avulla voimme tehdä työtämme suunnitelmallisesti ja pitkällä tähtäimellä.

Tee kertalahjoitus

MobilePay 60460
Tekstaa MIELI15 numeroon 16499 (15€)

Tee kertalahjoitus Mielipotti-keräykseen

Lahjoita ja jaa potin linkkiä mieli.fi/potti ystävillesi, niin saamme yhdessä kerättyä enemmän varoja lasten ja nuorten mielenterveyden hyväksi. Kiitos, kun välität.

Mieli pelissä -keräys tukee pelaajien mielenterveyttä

Naisten jalkapallon pääsarja Subway Kansallinen Liiga ja MIELI ry yhteistyöllä halutaan lisätä pelaajien mielen hyvinvointia ja tietoisuutta mielenterveyden haasteista Suomessa sekä puolustaa kaikkien oikeutta hyvään mielenterveyteen. Samalla Subway Kansallinen Liiga levittää Nuori mieli urheilussa -hankkeen oppeja omien seurojensa arkeen ja tyttöjen pelaajapolkuun.

Mieli pelissä -kampanjaottelut pelataan jokaisella liigapaikkakunnalla 12.-26.5. välillä.

Sinäkin voit auttaa, jotta yksikään nuori ei jäisi yksin huolien ja murheittensa kanssa.

Auta ja lahjoita nyt.