Siirry sisältöön

Hyvän mielen kunta -verkkokurssi on suunnattu kaikille kunnissa terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen työtä tekeville ammattilaisille ja vastuuhenkilöille sekä päättäjille ja eri toimialojen edustajille. Kurssi tutustuttaa Hyvän mielen kunta toimintamalliin ja mielenhyvinvoinnin edistämiseen kunnassa.

Hyvän mielen kunta on lähestymistapa, jossa mielenterveyden edistäminen on koko kunnan tehtävä. Kurssilla tutustutaan siihen, mitä mielen hyvinvointi on ja miten sitä edistetään kunnassa. Pääset pohtimaan oman kuntasi onnistumisia ja kehittämiskohteita sekä saat valmiudet ottaa käyttöön mielenterveyden edistämisen työvälineitä.

Verkkokurssin pituus on noin 45 minuuttia. Siirry verkkokurssille alla olevasta linkistä.

Verkkokurssi on maksuton ja avautuu selaimeen ilman kirjautumista. Voit selailla verkkokurssia vapaasti, eli voit käydä läpi kappaleita haluamassasi järjestyksessä. Kurssisisällön läpikäymiseen menee noin 45 minuuttia. Voit palata katsomaan verkkokurssia aina kun haluat. Jos haluat palata verkkokurssille tiettyyn kohtaan, laita kappaleen / osion otsikko itsellesi muistiin, jotta tiedät mistä jatkat seuraavalla kerralla.

Kurssi täyttää AA-tason saavutettavuusvaatimukset.